Lyckad förmiddag - Lyckad eftermiddag - Ganska misslyckad kväll (Lördag)

Igår (Lördag) var de dags för Tenhultsdagen, en dag då alla tenhultsbor skulle komma ner med sina familjer och träffas, ha skoj, hoppa high jump och mycket mycket mera.
Tenhultsdagen är något som de tydligen arrangerat när jag var liten men det är inget som jag har något minne av att jag varit på. Det var kyrkorna i tenhult tillsammans med Bilda som stod för arrangemanget. Mellan 11 och 14 skullde det hålla på. Jag skulle komma dit vid 12.00 för att sälja KORV MED BRÖD =)

Det var verkligen en toppendag för ett sådant här arrangemang, skinande sol och mycket folk (mest barnfamiljer men även ungdommar och äldre). Tror till och med att ja fick lite röd bränna på axlarna från höstsolen. =)

En kanonförmiddag med mycket glada människor och det är klart det bästa jag vet! Barn som sprang omkring, glada, taggade för olika saker de är underbart! Även alla de vuxna var  på topp i den skinande solen.


 
Jag, Helena, Jonatan och Fredrik i      Simon hoppade "high jump"
full rulle med korv försäljning!
 
Alisia satt med Ansiktsmålning            Fredrik påväg upp, jonatan på toppen
                                                                    och Nicklas, Jag i "backen" och Johanna
                                                                    där nere.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
På eftermiddagen så var min Farbror tillsammans med kusinerna Olivia och Herman här och fikade lite med äppelpaj och vaniljvisp! =) Mumms
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
På kvällen tänkte vi att vi skulle dra iväg ett gäng till Bodafors, eller Ungdomsborgen vid Norra Sandsjö för att vara mer exakt. Det skulle ta minst 40minuter att åka dit från Tenhult, de började vid klockan 19.30. Jag var inte i Tenhult förens kl. 19.05 pgr av att min 10årige lillebror vägrade sätta sig i bilen. (Familjen skulle ikväg till några som bor i Tenhult, tjejen i den famijens som de skulle till går i hans klass så han tycker det är lite pinsamt eller något. det gjorde så att vi kom ca 15-20 min sent till Bodafors där vi skulle lyssna på bandet FOLK. (Jonatan som skulle åka med oss (mej å fredrik)  fick vi vänta på i ca 15-20 min utanför hans hus med.. sen skule vi hämta Therese och Erik med. så de tog lite tid.) När vi kom fram så träffade vi andra delar av vårat "helggäng".  Tanken vi fick när vi kom dit var  "VARFÖR ÅKTE VI HIT?!" Så starten på kvällen känndes inte så lyckad precis. De var inte så mycket ungdommar där som vi förväntat oss. Vi köpte hamburgare och dricka(flaskor). Jag och Therese gick och satte oss och kollade ut mot sjön en bit ifrån alla andra. Vi började flumma, kan inte fatta hur trött jag var även om klockan inte ens slagit 22! Vi satt där med våra flaskor och slålade för våra hopplösa liv fram till dess att Fredrik E kommer fram och sätter sej brevid oss.

Fredrik - va gör ni?
Vi - vi skålar för våra hopplösa liv!
Fredrik - de låter inte bra
Vi - *asgarv*
Fredrik - Är ni trötta eller påverkade???
Vi - Hahaha både och!
Fredrik - De låter inte bra! (och så tog han flaskorna ifrån oss)

( Vi satt ju och flummade, spottade och garvade halvt ihjäl oss över allt vi skålade för, inte bra allt, hemskt barnsligt ja vet! men vi var ju som sagt hemskt trötta.)

Sen kom alla andra och satte sej där vi satt med. Då blev vi tvugna att lugna ner oss iaf.

Sen bar det iväg en sväng till Malmbäck där "Ådahl" hade spelat. De var precis slut när vi kom så vissa fikade och så bllev de typ "döstämmning" igen.

Sen gick vi och kollade på huset Hilda hade köpt, gamla stationshuset i malmbäck, väldigt fint var det. De kunde man faktiskt inte tro. =) Så titten på huset lättade upp kvällen lite. Sen gick vi hem till Hildas föräldrarhem där hon fortfarande bor och drack The och hade allmänt trevligt =) Sen bar det hemmåt. Var hemma vid 02.15 tiden.

Så denna kväll känndes inte så jätte lyckad precis :P


/Christin


Dagen idag..

Jo idag har dagen rullat på som vanligt, inte hänt överdrivet mycket. Hade håltimma som vanigt på fredagar och gick och fikade med Erik, mycket trevligt =)
Sen blev jag så glad när läraren sa att vi kunde åka hem och jobba på våra grupparbeten istället för att sitta kvar i skolan mellan 15.00-16.30 =)
När jag kom hem fick jag ett ryck att göra en "foto studio" typ. Så gick in i det andra huset i min trädgård, hittade en vägg och satte upp ett stort mörkbått lakan på väggen och ett nere på golvet, min syster kom hem då jag kom hem och så sa ja till henne att hon fick bli min modell. De ställde hon upp på =)

Snyggingen Johanna:
 

På kvällen åkte jag och Therese till Pingstkyrkan i Tenhult. Det var en poäng jakt som innebar att vi skulle fixa fram så många saker som möjligt och sedan få poäng för de olika sakerna (alla sakerna var olika ycket värda. Vi åkte hem till mej (mitt lag) för att skaffa fram sakerna. Jag hade många av sakerna hemma, och de festa gick på något sätt att fixa fram. När vi skulle börja räkna upp vad vi fått ihop för saker så kom ja på att ja glömde en kasse som jag lagt 3 saker i, tandkräm, kaviar och diskborste. Senare när vi fick reda på vem som vann fick vi då reda på att vi kom 2a och vi saknade just det antalet poäng som vi hade kunnat skrapa ihop genom att räkna med de sakerna som ja glömde hemma, SURT!:P
Sen bar det av en sväng in till MAX, åt en glass sen bar det hemmåt igen =)

Nu blir det sömn! Tenhultsdagen imorgon! ska sälja korv! haha

Kram och god natt / Christin

Innebandy

Änterligen har innebandyn i Ödestigu startat! Känner att ja behöver all träning jag kan få nu! På söndag blir de innebandy igen och förmodligen så kommer de starta upp i Tenhult igen nu under hösten med ungdommar från de olika kyrkorna =) Skitskoj!

Idag har jag varit i skolan som vanligt, hände inte mycket. Hade psykologi sista lektionen.. Segt, fattade inte mycket av det läraren sa. Var så trött dessutom. Läraren är dessutom mycket skumm!:P
Efter skolan träffade jag pappa och vi åkte upp till A6 och köpte ett par innomhusgympaskor och pennor, sudd och stift =)

Sen var det ju innebandy på kvällen och jag kom hem för cirka 40min sen :) Nu ska ja snart förska sova! är trött!

/Christin

Tisdag, Onsdag

Ja nu börjar bloggen träda fram, ser mörkare ut nu, vet inte om jag ska ha det så eller om jag ska fortsätta ändra på den. Kommer inte ändra mer ikväll, det är något som är säkert i alla fall.

Ska ta en kort samanfattning av Tisdag och Onsdag denna veckan nu innan jag sätter mif med tyskaglosorna, hoppas verkligen inte attt vi får förhör på dem. USCH!

Tisdag:
Hela förmiddagen så var jag tillsammans med min nya klass ute på en "lära känna förmiddag". Vi skulle gå till friadalen. Vi delades upp i två lag. I mitt lag var vi åtta tjejer. I det andra var de blandade och de var 9 stycken. Fotoläraren började med en historia, vi hade blivit skeppsbruta och vi hade hamnat på en öde ö. På vägen bort till friadalen skulle vi samla på oss burkar för att senare bygga ett utkikstorn. Vi skulle samla smådjur (för att äta på den öde ön), vi fick poäng för varje ben som djuren hade. Vi skulle oxå kolla in på 2 cafeer på vägen för att undersöka vilket cafe som hade billigast kaffe. Och vi skulle uppskatta hur långt det var mellan Skolans byggnad Golben och Friadalen på Bäckadal. 
Väl framme i friadalen fick vi göra olika samarbetsövningar i laget och samla poäng. Mitt lag vann =)
 Därefter fick vi ca 2½ timmas håltimma när vi kom fram till skolan.

Efter lunchen  hade jag Digitalt skapande. Det innebar att vi skulle skriva på skolans webbtidning. Vilket jag inte visste så mycket om eftersom det inte hade stått i papprerna om de induviduella valen. Detta var något som ja kände att jag verkligen inte vill gå. Var 2 gånger och pratade med folk nere i reseptionen om hopp att få byta. Får se hur de blir.

Väl hemma så gjrode jag inte så mycket. Jag sov lite och så. =)

Onsdag:
Kan sammarfatta denna dag men några enstaka ord.
*Skolan - seg, långtråkig, höll på att somna.
*hemma - hände ingenting, satte mej vid datorn och gick och sov en stund.

=)

Nu ska ja läsa lite tyska. Har ett x antal glosor tills imorgon som jag bara tittat lite på. runt 20-30 stycken tror jag. Klockan är 22.23 och det vore egentligen bättre att sova med tanke på att skolan börjar 08.00 och slutar 16.30 imorgon!

Kram och god natt /Christin

Redigering...

Som ni ser så ser bloggen just nu väldigt ful ut :P Försöker få den bra men kommer förmodligen inte bli klar ikväll, men så småningom så hoppas jag på en förbättring=)

Stolt storasyster!

I måndags då jag kom hem från skolan var det bara jag och min älsta lillebror (10år) hemma. Mormor och minsta lille bror skulle snart komma hem men vi var hungriga. Simon frågade mej vad vi skulle äta och ja orkade inte med något avanserat utan bad honom steka korv och tina bröd. Utan några konstigheter så tog han fram bröd ur frysen och jag tog fram korven. Han skulle få fixa allt! Han har slltid totalvägrat till allt vad det heter att hjälpa till med matlagning. Men ja tyckte att detta var något som han borde kunna. Steka korv är ju inte så svårt. Och ja lyckades =)





Idag då jag kom hem så satt han i soffan, gissa vad han åt!? Jo korv med bröd! Frågade om han gjort det själv och det hade han. Äntligen har jag lyckat få honom till att komma ett steg närmare "klara sig själv". Nästa steg blir väll att lära honom koka makaroner. =)

Alla kusinerna =)

Här kommer bilderna som jag skrev om i ett annat inlägg =)
Bilder på alla mina kusiner. Tror ni förstår vilka som är syskon, 3+3+4=10kusiner på mammas sida =)


 
Amanda                                                     Jakob

Jonatan

 
Greta                                                           Elsa

Elias
 
Johanna                                                    David
  
Simon                                                        Christin           

Duktigt Christin!

Hej!

Idag har jag änterligen tagit tag i mig själv och sprungit ngr killometer =) GLAD!

=)

Har inte gjort så mycket denna eftermiddag, ska gå ut en sväng nu. Har gjort en sak iaf, redigerat en bild på mej själv. Tyckte det kunde vara lite skoj.

  
Före                                                  Efter

Ser skummt ut, men de är kul =)

/Christin

Har ätit för en vecka!

Hejsan!

Känner mej som en fet... ja vet inte men mätt är ja i alla fall!
Har varit i sommarstugan med kusinerna på mammas sida med familjer och mormor och morfar idag.
Kom dit vid 15 tiden och åkte hem vid ca 21.
Firade kusinerna : Amanda 7år, Elias 7år, Elsa 4år och Greta 1år. Firade även syskonen Johanna 15år och David 3år.
Kändes som om vi bara åt + att vi tog en promenad mellan måltiderna denna dagen.

Detta åt vi:
 
Kålpudding + Potatis                              Äppelpaj + vaniljsås
 
Kräftor                                                        Revben + Massa gott
Mormor och Morfar hade fiskat upp 95st!

Tårta!

Mellan det att vi åt äppelpaj och kräftor gick vi en promenad och hade paketöppning. Dessutom frågade mormor om vi inte ville ha eftermiddagskaffe. Alla tackade nej med tanke på vad vi skulle äta senare under kvällen. Men dagen bestod nästan bara av stilla sittande runt olika bord.

(Bilder på mina kusiner kommer när ja orkar lägga upp dem (= )

Saker som ja gjort annars i helgen:
Fredag: Kollade på när några åkte vattenskidor och kudde efter en motorbåt, ja åkte med i båten en gång =) Sen blev de typ lite mat och sen film hos kussen fidde. (jag sov!)

Lördag: Blev lite städning hemma och sen till ä-ryd missionshus för att äta pizza, leka norsk kurragömma (ja och therese fick panik av rastlöshet och var tvugna att hitta på något för att lätta stämmningen, kul var de, iaf ett tag (=) Sen blev de film (ikväll igen, suck! men tittade på hela filmen iaf)

Nu ska ja sova, klockan är över 12 och de är skola imorgon!

Kram / Christin

MP2B

Första riktiga dagen, eller visserligen hade lektionerna ingen direkt undervisning. Vi skulle snacka betygskriterier och mål med kurserna. Men sen fick vi även ge förslag på hur vi vill att kursen ska vara, hur vi vill ha undervisningen och de kan ju iof vara bra.

På tyskan så hade vi läraren Adam som vanligt. Jo han är rätt bra, men han är skumm, konstig, speciell och skrattar åt precis allt och ingenting. Vi började med att skriva ner var sin presentation på tyska om oss själva. Sen läste vi upp dem, gick bra =). Efter de skulle vi prata 2 och 2 om vad vi gjort i sommar, typ intervjua varandra. Rätt som de är roppar läraren typ "Nejnej, stopp! Kan vi inte göra något annat?!" och viffatar med armarna. Skummt eller hur!

Ja ska inte uttrycka mej mer om lärarna, har träffat på 3 nya lärare idag. En i Svenska och Engelska, en i mediekommunikation och en i Psykologi. Tycker att lärarna verkar bra men alla är speciella på sitt enga lilla vis.

Fick sluta vid 15.30 idag,. ska sluta 16.30 kommande torsdagar OCH  FREDAGAR! usch!

Efter skolan så gick ja en sväng på stan, skulle köpa en jacka, väska och mascara.

Sen bar det hemmåt och jag var hemma vid 18-tiden. Ja åt lite vid datorn och gick sedan och skulle vila ca 10min som blev ca 20-25min. Därefter (vid kl. 19) åkte ja till Ödestugu och spelade innebandy. De var kul att de startade upp nu igen!
Var hemma vid 22 tiden och nu är klockan snart 23 och ja måste sova. Går i skolan mellan 8-16.30 imon, på en fredag.. aja de reder sig nog.

Det jobbiga med att vara i skolan just nu är nog det med Viktoria, känns som om hon när som helst ska dyka upp i matsalen eller i korridoren, som om hon finns där. Men hon kommer aldrig.. De är jobbigt, kommer ta ett tag innan man fattar de.. de är svårt att förstå det fortfarande. Usch de är hemskt, men får tänka på det att hon har det bra..

Aja, nu ska ja sova!
Ha ett bra veckoslut!
/Christin

Skola igen

Ja nu har då första skoldagen efter sommarlovet varit. Usch säger jag. Skoldagen började i Brahesalen (skolans största lokal kan man säga). De inledde med en låt, efter låten så var gymnasiechefen framme och pratade lite om den olyckan som hände Viktoria (min kusin) i sommras. Visserligen bra att de tar upp det i respekt. Men de tänker kanske inte på att de kan vara jobbgt.. Kände att de kanske inte var den roligaste starten på skolåret precis.. Därefter var de en tyst minut och lite musik. Därefter pratade gymnasiechefen om det besök skolan hade haft av skolverket i våras i typ 20min sen var de en låt och sen kom tanten fram och snackade om samma sak i ca 10min till. Sen var de mer musik och snack. Mötet avslutades senare av en låt som kören sjöng.

Efter mötet i Brahesalen så träffade vi klasserna. Min nya klass. Många från den gamla men många nya ansikten. De kommer nog funka bra men jag tror aldrig att denna klassen kommer ha samma gemenskap som vi hade i den förra. Saknar er!

Efter skolan blev de en sväng på stan och fika och sånt =)

Nu är ja trött!
/Christin

Skola imorgon

Ja, nu är sommarlovet slut! Eller nästan iaf. Har hänt så otroligt mycket denna sommaren. Har nog bara varit hemma med familjen 1 eller 2 kvällar på hela sommaren. Fattar inte hur jag orkar! Haha. Har jobbat mellan 9 och 18 istort stätt varje dag och senare hittat på något på kvällarna. Men denna sommaren kommer vara oförglömmlig på många olika sätt. Denna sommaren har varit den värsta men ändå kanske den bästa. De är svårt att säga hur man ska säga.. Har vatt så jobbigt med det som hände min kusin men samtidigt har man så goa vänner som gör dagarna lättare och roligare och händelserika. Tack för att ni finns =)

Imon börjar då skolan. Klockan 08.15 ska ja befinna mej i Brahe salen på skolan tillsammans med de andra 2orna på skolan. Därefter vid ca klockan 09.30 kommer jag att få träffa min nya klass. Har träffat dem en gång innan skolan slutade men nu börjar de 2 åren som ja kommer gå med dem. Hoppas på 2 roliga och händelserika år. 2 bra år. Hoppas på att denna klassen lblir bra, men tror inget kan slå den klassen som ja haft i 1an!

Idag- inget har hänt. sorterat en massa papper typ. Skolarbeten, betygspapper, lönepapper, praktikpapper och en massa annan skit. Trist! Sen har jag suttit i ngr timmar med mitt album och klistrat in bilder =)

Lycka till imorgon (alla ni som börjar skolan igen då)
/Christin


Lovisa

Ikväll blev det en sväng ner till Lovisa. En flicka som är åtta dagar äldre än mej. Vi umgicks en hel del i slutet av högstadiet. När vi slutade där för att börja gymnasiet så visste vi att vi inte kommer att ses så mycket. Kan ju säga att vi inte har träffats mer än kanske fem gånger under de 1½ år som gått sen vi slutade vilket är jätte tråkigt. Nu i sommar har hon varit i full rulle och flyttat. Hon har flyttat till mej kan man säga! Hon bor nu mera bara ca 1½ killometer ifrån mej. Vi sa de när vi slutade nian att om vi inte kommer att ses nu i 1an så kommer vi ses mycket i 2an sen när ja flyttar till dej. Så ikväll blev de äntligen dags för en titt in hos henne. Vackert hus de hde byggt!
Tack för en trevlig kväll Lovisa =) Ser fram emot våra efterlängtade promenader!


Bild på snyggingen Lovisa =)

Linda

Du är go du Linda, även om vi inte gjorde så mycket under de 24 timmarna (ink. sömn) som du tillbrinngade med mej så var de mycket trevligt att du kom.
På onsdag börjar vi skolan igen, men tyvärr kommer vi inte gå i samma klass längre eftersom att hon ska gå EXPO och ja FOTO.
Men Hoppas på att vi kommer ses mycket ändå!


Linda är söt

vi bakade chockladbollar =)

Lördag

Ja igår blev det inget skrivet. Hann inte det.
Dagen bestod av:
* Jobba
* Träffa Linda
* Bio
* Donkan
* Hem till Fredrik

Jobb - gick bra, känndes konstigt att komma tillbaka såhär efter 2veckors ledighet. Komma tillbaka till ngt som man inte räknat med att komma tillbaka till innan skolan började. men de gick riktigt bra =)

Linda - Kom til mej med moppen i spöregn. Vi snackade och gjrode inte överdrivet mycket. Hon sov även över hos mej efter bion och var kvar en bit in på söndagen =) Du är go du =)

Bio - Filmen vi skulle se hette Love guru och är den 5e filmen jag ser på bio denna sommaren. Filmen hamnade i samma klass som filmen Jiddra inte med Zohan vilet är ett väldigt lågt betyg. De man skrattade åt var ju allt det lama i filmen och de som satt och asgarvade för att få hela publiken att skratta. (Folket längst bak i bion).

Donkan - Åt en chicken wrap och satt och snackade med folket som var med på bion.

Hem till Fredrik - Snackade pratade hade trevligt och såg på gamla musikfilmer som vi spelat in på Tonår för många år sen. Kul :P Sen blev de filmen Flick Flack ngt. Som är en film som ngr kompisar spelat in.

Tack för en skoj dag =)

Hej Hopp!

Håller precis på att göra klart på rummet. Garderoben ska städas och rensas och ska nog försöka få bort lite prylar ur rummet och kanske senare försöka möblera om lite med. =)

Idag fick jag mitt minneskort på posten! Har varit ute en sväng och testat kameran, blev ca 260bilder men ska bara lägga upp några =)

Här kommer några av de bilderna som jag tog innan!


Mitt hus =)

Nästan hela trädgården =)

Fina blommor =)

Hus nere vid Riddesberg
 
Blomma med fluga                                 Badplatsen
 
Geting på blomma                                   Geting på äppel med sirap

Massa getingar ute nu, här är ett 10tal i ett äpple!

Nej nu ska ja fortsätta på rummet =)

/Christin


Äntligen!

Ja äntligen har jag köpt den. Kameran jag velat ha hela sommaren =) Åh va glad jag är! Nu väntar ja bara på minneskortet som ska komma på posten, borde komma imorgon för på internet står det att den är skickad! Har visserligen mitt gamla minneskort men den kan ja bara ta 20bilder på så de är jobbigt att behöva springa till datorn hela tiden för att lägga in dem.

Här är kameran =)

Canon EOS 450D



Idag har jag först varit och köpt kameran och handlat massa saker till min lillebror som fyllde 3år idag. Med mej på stan har Linn varit och henne fikade jag även med, Mycket trevligt! Tack för det Linn. =)
Sen väl hemma så blev det födelsedagsfika och tårta =) MUMMS!
Lille david som fyllde 3 år var helt galen hela eftermiddagen, tror det kan berott på längtan efter att öppna den högen av presenter som han skulle få öppna efter han ätit.
Sen drog jag iväg till Tenhult för att spela wollyboll vilket inte blev så länge eftersom wollyboll planen stod i vatten. usch! Så vi åkte till Peter och väntade på att han skulle komma hem så vi skulle kunna fira honom idag, killen blir 24år idag. Så där fick vi tårta =) Mumma.
Även Thereses pappa fyller år idag, så ja tog och skickade ett sms till honom vilket tydligen gjorde honom väldigt förvånad men glad =) han fyller 50år!



Tårtan              

David blåser ut ljusen


"Anna Titti köpa den" (förklarar vem paketen är ifrån)

Min bror är galet söt!


Han var helt galen i eftermiddag som sagt. Iväntan på att öppna alla presenterna =)

Nu ska ja snart sova. Imon är det JULBORD som gäller, kalla det vad du vill, men håller med dej om att de låter galet! Men förra året så kändes det som julafton den natten då vi hade det förra året när vi skulle åka hem. Efter att ha dansat runt julgranen och kommit ut i kylan. =)

/Christin


En vecka kvar..

Just nu kom jag att tänka på. Att om precis en vecka så har jag uträttat min första dag i skolan efter sommarlovet. Tänk, de är bara en vecka kvar på sommarlovet. Tänk hur mycket som var tänkt att uträtta under sommaren men som inte blev av. Kankse för de hände något annat eller för att jag jobbade. Även om jag missat vissa saker så känner jag att denna sommaren har varit rätt händelserik ändå. Händelserik på olika sätt. Både hemska och roliga. Jag har många minnen från denna sommaren iaf.
Satt precis och kollade på mitt schema med. Usch säger ja. Ja går till 16 eller 16.30 i stort sätt varje dag. Jag som tyckte det var jobbigt att sluta 16.35 en dag i veckan förra året. men då var visserligen de andra dagarna väldigt korta. Menmen sånt får man ta. De kommer nog gå fint.


Bild på hur mitt schema ser ut i höst (ser rörigt ut (för att de är hela klassens schema) men de blir enklare att reda ut sen när jag får mitt egna schema.)

Idag så har jag städat och städat. Städat min garderob. Försökt att sortera bort en del. Är inte klar än, de tar så himla lång tid. usch. Sen var tanken att jag skulle in till stan för att köpa en kamera. Fick jätte brottom iväg. Hade 15min på mej att fixa håret, sminka och laga middag. Trodde att de fanns middag för de hade syrran sagt men de visade sej bara finnas köttfärssås. Så de blev till att lägga köttfärsåsen på en macka med ost över och in i mickron medans ja kokade makaroner till min lillebror Simon. Jag gick iväg till bussen och när jag nästan var uppe vid vägen kom det en buss. 1min för tidigt. Det stor ingenting på den så tänkte att de kanske var en sån där extrabuss eller ngt. Så ja gick över vägen och väntade i ca 5min. sen gick ja nedåt huset igen. ringde pappa och sa att ja missat bussen (skulle träffa honom i stan) och just då kom den bussen som jag skulle åkt med. Konstigt. snacka om att jag var sur hela eftermiddagen,. Pappa kom hem och sen ville han inte åka förens mamma kom hem vid sju. Men så var de för sent att åka in tyckte ja,.

Åkte istället till min kusin fredrik och åt lite vofflor och kollade på en konstig film. Där var Therese Jonatan och Fredrik och sen kom även Erik =).

En annan sak som jag haft otur med idag är att min digitalkamera har varit orörd i 1½ vecka legandes i min bag som ja haft med mej när jag tältat har typ gått sönder.Eller iaf så ser man ingenting i skärmen, den är vit med en stor svart fläck i och lite andra fläckar och ränder. De går visserligen att ta kort men displayn funkar ju inte så man kan inte se vad man tar kort på eller hur resultatet på kortet blir förens man laggt in kortet i datorn.

Ojoj nu blev de mycket skrivet.
God natt kram /Christin


Allt känns upp och ner

Blir bara snurrig såfort jag böjar tänka. Varför ska jag fundera så mycket över saker. Finns så mycket som snurrar i mitt huvud just nu, nästan som en marddröm. Suck säger ja på det! De kanske finns en enkel förklaring på det mesta men jag kan inte själv komma fram till vad svaret är. Kankse de inte finns ngt svar på alla funderingar. Aja.

Nu är de bara En vecka kvar tills ja börjar i 2an. MP2B, tillsammnas med nya klasskamrater och Foto som inriktnig. Visserligen kommer det följa med klasskamrater från min gamla klass men de finns ändå de som ja kommer sakna. Hade längtat efter att få gå två år tillsammans med den som ja jobbat med på alla mediasakerna men nu så har hon tyvärr bytt til Natur. Kom som en chock men ja kan ju inte styra över hennes liv om hur hon vill ha det. Kankse var bäst för henne att göra så. Som tur är kommer hon finnas kvar på samma skola iaf =) Tack och lov för det! Emelie kommer sakna dej!

Kort samanfattning om början på denna veckan:
Måndag:
Hemma, packa upp, stryka och kolla massa på internet om kameran ja ska köpa och sen spela volleyboll. =)

Tisdag: Upp tidigt för att åka in till stan vid kl. 10. Sen hem och fixa lite och kolla på kameran igen och leka lite med lillebrodern för att senare åka till kussen fidde och kolla på Sagan om Ringen med Joel, Fidde och Jonatan (Fredrik E var där typ 10min innan jobbet bara) =)

Nu blir de sömn =)
Kram /Christin

Hemma efter åtta nätter

Ja, nu är man då hemma efter 8nätter boende i tält. 6 nätter på Gullbranna och 2 nätter på Frizon (Torp, Örebro).

Detta har häntunder:

Gullbrannalägret (med Amanda, Therese och Patricia):
- massa bibelstudier
- underbara kvällsmöten
- lite stranden
- lotionmotion (lr hur vi stavade) kom 2a i wollybolltuneringen, laget bestod av: Christin, Therese, Amanda, Patricia, Fredrik och Jonatan.
- Varit inne i Halmstad en dag
- konsert med DU&JAG
- konsert med LiquidHam
- cafekvällar
och mycket mycket mera

Frizon (med Therese, Erik, Fredrik, Jonatan, Tomas och Joel):
- regn
- möte
- mys i tältet
- hälsa på folk i husvagnar
- konserter
och en hel del annat

Tack för ett par fina dagar tillsammans med er, mina vänner (L)

/Christin

Gullbranna imorgon igen.

Nu börjar klockan bli sådär mycket igen. Visserligen är den väll inte mer än 01.20 ungefär. Men jag har gjort mycket idag, som alla andra dagarna i veckan. Under de 3-4 senaste veckorna vet jag med mej att jag inte varit hemma, iaf inte hemma utan kompisar under någon av de kvällarna utan jag har hittat på en massa skoj =) Visst är de skoj, men man blir trött i längden av att jobba 9-18 mån-fre och sen åka på en aktivitet efter 0-1h. Men nu! Änterligen så har jag tagit SEMESTER! Eftersom jag bara har tagit ledigt 3dagar + att jag jobbat 1 söndag sen den 16juni så tycker jag att jag är värd det.  Ska väll jobba där lite söndagar i höst. Ska ha SOMARLOV 2½ vecka! De kommer bli skönt! Med massa att göra!

Imorgon så drar jag iväg till Gullbranna igen, får se hur det känns att komma tillbaka dit igen. Sist jag var där var ju under GF. Se på alla ställen där vi var och sörjde och fick hjälp, komma ihåg minnen på de platser jag sett Viktoria där på och så.  Men nu är det läger och det är tält som gäller, kommer nog få mycket att göra och så så de går nog bra, hoppas jag. Lägret börjar iof inte förens på Söndag eftermiddag men ja kände att de kunde vara skoj att åka ner tidigare =)
På Fredag nästa vecka slutar gullbrannalägret och då drar jag som ja gjorde förra sommaren upp till Torp i Örebro på Frizon. Sjukt skoj var de förra sommaren och ja hoppas verkligen på det samma nu! =) Kommer hem på Söndag kväll vecka 32 från Frizon.

Sen har jag semester v33 och halva v34 innan skolan börjar igen och de kommer vara sjukt roliga veckor, hoppas jag iaf!

ha de nu gött så kanske ja skriver om min vecka på gullbranna coh frizon under v.33
/Christin

RSS 2.0