MP2B

Första riktiga dagen, eller visserligen hade lektionerna ingen direkt undervisning. Vi skulle snacka betygskriterier och mål med kurserna. Men sen fick vi även ge förslag på hur vi vill att kursen ska vara, hur vi vill ha undervisningen och de kan ju iof vara bra.

På tyskan så hade vi läraren Adam som vanligt. Jo han är rätt bra, men han är skumm, konstig, speciell och skrattar åt precis allt och ingenting. Vi började med att skriva ner var sin presentation på tyska om oss själva. Sen läste vi upp dem, gick bra =). Efter de skulle vi prata 2 och 2 om vad vi gjort i sommar, typ intervjua varandra. Rätt som de är roppar läraren typ "Nejnej, stopp! Kan vi inte göra något annat?!" och viffatar med armarna. Skummt eller hur!

Ja ska inte uttrycka mej mer om lärarna, har träffat på 3 nya lärare idag. En i Svenska och Engelska, en i mediekommunikation och en i Psykologi. Tycker att lärarna verkar bra men alla är speciella på sitt enga lilla vis.

Fick sluta vid 15.30 idag,. ska sluta 16.30 kommande torsdagar OCH  FREDAGAR! usch!

Efter skolan så gick ja en sväng på stan, skulle köpa en jacka, väska och mascara.

Sen bar det hemmåt och jag var hemma vid 18-tiden. Ja åt lite vid datorn och gick sedan och skulle vila ca 10min som blev ca 20-25min. Därefter (vid kl. 19) åkte ja till Ödestugu och spelade innebandy. De var kul att de startade upp nu igen!
Var hemma vid 22 tiden och nu är klockan snart 23 och ja måste sova. Går i skolan mellan 8-16.30 imon, på en fredag.. aja de reder sig nog.

Det jobbiga med att vara i skolan just nu är nog det med Viktoria, känns som om hon när som helst ska dyka upp i matsalen eller i korridoren, som om hon finns där. Men hon kommer aldrig.. De är jobbigt, kommer ta ett tag innan man fattar de.. de är svårt att förstå det fortfarande. Usch de är hemskt, men får tänka på det att hon har det bra..

Aja, nu ska ja sova!
Ha ett bra veckoslut!
/Christin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0