Snabba ryck!

Ja, igår så jobbade jag till klockan 18 som vanligt. Efter jobbet så tog jag bussen in till stan. (höll på att missa bussen eftersom att ja skulle kopiera några papper innan  jag gick hem för dagen.) Hoppade av bussen vid Ekhagen och gick in på Lidl. Därefter gick jag ut till busshållplatsen igen och ringde Fredrik. =) Sen kom 13 bussen, en smal, hög, GRÖN och jätte konstig buss, konstigt så brukar de inte se ut!. Jag åkte ner till A6 och gick och kollade på lite saker till mig själv. Kl. 19.30 kom jag på att jag hade 30min på mig att köpa 2 presenter och slingfärg! Jag löste den ena presenten på ett väldigt smart och enkelt sätt. Sen kom Therese. klockan var 19.35, vi viste inte alls va vi skulle köpa. Men så till sist hittade vi en hel del saker. På kvittot stod det att ja betalade 19.52, det tog evigheter för kassörskan att ge oss lite papper och sånt till presenterna med. Så antar att vi inte kom ut därifrån innan 19.56. Snabbt in på H&M för att köpa slingfärg till mig,amanda och therese!. Vi kom ut ur A6 strax efter klockan 20. Vi han allt! =) vi åkte till Mc:donalds och åt lite, de tog oxå evigheter. Först i kön och sen få den mat man beställt. Sen kom vi på! Vi ska på BIO! =) Vi försökte få tag i Amanda och patricia som slutade jobba i stan kl. 21. ja och Thez åkte ner till stan och var där vid 21. Vi skyndade oss upp till Bion och fick äntligen tag i Amanda och patricia. Det var bara Amanda som var sugen på att följa med så hon hoppade på första buss medans vi köpte biljetter till filmen som killen i kassan hade rekomenderat, "BRUDENS BÄSTE MAN". Nu kunde vi äntligen ta det lite lugnt =) Skönt, filmen var jätte bra =)Det var ju en kärleks komedi, den innehöll både romantik, sorg och glädje =) 
Tack för en trevlig kväll flickor!

Nu sitter jag på Jobbet igen, såhär på morgonen är det nästan meningslöst att vara här. Det är sällan det kommer kunder såhär tidigt. Menmen jag kan ju sitta här och skriva =)

Ikväll blir det 18årsfest för Hanna! =)

Kram 

Bara 6 dagar kvar tills ja åker igen!

Ja, nu är det sex dagar kvar till dagen då jag åker tillbaka till gullbranna kommer. Kommer att jobba till klockan 18 och sen troligtvis åka ner till Gullbranna igen. (om vi inte åker på torsdag morgon) De ska bli skönt att komma dit igen och nu är det ju festival!

Nu sitter jag på jobbet, har för tillfället lite dåligt med kunder. de kommer väll lite då och då. Har lunch om cirka 45 minuter. =)

Kram

Hobby Fritid

Nu sitter jag på jobbet igen, var lagom segt att ¨gå upp i morse, kunde knappt öppna ögonen rättare sagt! =P Men så är de väll ibland. Nu väntar jag på att de ska komma massa saker som jag ska prismärka, skoj!

Igår körde jag bil igen =) Körde: Riddesberg, Ekeberg, över nässjövägen till Ekhagen, Öxnehaga, Huskvarna och sen till Tenhult för att hämta systern. Sen hem igen =) Det var skoj!

Nu ska ja se vad det är ja ska plocka upp. Hej svejs!

En underbar midsommarhelg

Igår kom jag hel från Gullbranna tillsammans med kompisarna. Vi bodde 13-15 personer i Militärtältet under de tre nätterna som vi var där. Vi grillade, spelade wolleyboll, var på möten, åkte gokart, mös i tältet och mycket annat.
Ja ska ta en kort samanfattning av denna midsommarhelg!

Torsdag:
Slutade jobba kl.15
Åkte kl. 17.30
Framme i Gullbranna ca 20.00
Under denna kvällen gjorde vi inte så mycket, vi väntade mest in alla andra som skulle komma och bo med oss.
Vid klockan 12 hade de flesta redan gått och laggt sig. Det hade jag velat oxå. Men jag väntade på Therese och Amanda som skulle in och sova mellan mig och Peter. Så kännde att ja kunde vänta för annars skulle jag ändå vaknat. De 2 åkte med Erik Jakob och Jonatan. Jonatan bodde i husvagn och de andra 2 i sin familjs stuga. När flickorna packat upp och skulle gå och lägga sig blev klockan 1, alla blev tysta och just då rusar Erik  och Jakob in med fyra tända tältlampor och börjar kasta skor och kuddar på de som sover tills alla i tältet var vakna:P De va skoj!

Fredag:
Delar av gänget drog in till eurostop på en shoppingrunda efter det så blev de midsommarmat med potatis, sill och köttbullar. Sen spelade vi lite wolleyboll och va nere på stranden en stund och besökte Grahnats stuga och när väl klockan slog 21 och midsommardansen skulle börja började det spöregna, så vi fick sitta och uggla i tältet under dansen. sen blev det korvgrillning innan kvällsmötet. 

Lördag:
Kolla på gullbrannaloppet, äta, gokart, sova/vila och mysa i tältet, wolleyboll, grillning vid laxvik. Dennis hälde ut resterna av kolen på en av klipporna där det låg lite vatten. Senare kom en gammal gubbe och var småsur, men de var rätt skoj för han snackade mest gojja. Vi hade gärna fått hälla resterna i havet sa han:P

Therese: Hejhej! =)
Gubben: Hade jag varit tillsammans med en sådanhär grupp som beter sig så dåligt så hade jag inte varit  så glad!

Dennis: Får man inte kasta pinnar heller då?
Gubben: De var höjden!
Therese: *Applåd och skratt*
De var rätt skoj faktiskt! haha
Sen gick vi tillbaka till gullbrannagården och jag therese jonatan och erik satte oss i eriks stuga och hade det trevligt tills alla de andra kom vid klockan 12-1 och skulle fika.

Söndag: jag orkade inte gå upp till mötet så jag låg kvar i tältet och halvsov och gick och duschade. Vid klockan 14 begav vi oss hemmåt. Vi stannade och åt på vägen hem oxå.

Var hemma vid 17 tiden. Senare på kvällen åkte jag ut och övningskörde med pappsen.  Jag har bara kört 3 gånger innan och nu skulle jag köra på både stora och små vägar på både landet och inne i småstäderna. Vi körde: Riddesberg-Banarp-Taberg-Norrahammar-en sväng på E4an-Torsvik-Västraby-Tenhult-Huskvarnavägen-över Bogla och sen över nässjövägen hem =) Så de blev  en riktig runda men det var skoj =)

Nu Sitter jag och jobbar.. konstiga frågor folk kommer med. har varit relativt mycket folk idag iallafall så det är ju kul. Fick just 1 Liter jordgubbar på disken av en arbetskamrat som jag och de andra får äta. GOTT!

Hejsvejs! 


Onsdag, trött!

Nu är man på jobbet igen, ny dag och jag är jätte trött! Efter jobbet igår åkte jag Erik och Fidde ut till Vaggeryd och hälsade på Uv-lägret igen. (Ä-ryd och Tenhult). Det var skoj men de blev lite sent igen, var hemma lite innan 12. Blir sent eftersom ja skulle upp och jobba igen, var hur segt som helst att komma upp i morse. Engholm ringde mig vid 6 i morse men ja la på. Orkade inte prata så tidigt och ja ville sova minst sju timmar denna natten och då ringer han och väcker mig. Innan dess hade jag fått ett sms av Tomas med, vid 3.30 suck, men iof var de ganska bra att han skickade det, annars hade jag aldrig kommit på att jag hade glömt att ställa in alarmet på mobilen!

Denna dag:
Jobb, Jobb, Jobb
Kanske våffelkväll i Ödestugu annars packa inför Gullbranna
Kolla på fotboll i Slätteryd =) Heja Sverige!


Trött!

Japp, kom hem vid 18.15 ungefär, som sagt jobbat idag! min första hela dag. Lång var den! Så himla trött var ja när ja kom hem men då ville Fidde min kusin ut och fiska så så blev de, fick en liten gädda.. Nu sitter ja bara här och segar. Ont i fötterna och hur trött som helst, kan bero på att ja klockan 22 kom på att ja inte ätit sen lunch, 12.30!, hade väll ätit ngn kaka eller ngt sen dess men inget annat. Men de blir nog sömn snart för min del iaf!

Hej svejs!

Här är lite bilder från skolavslutningen, på några av mina underbara (föredetta) klasskamrater!


Jag, Linn, Jenny, Matilda, Linda (Foto taget av Elin, läraren)


Matilda och Linda på Vätterstranden! Härligt väder var de!


Såg dessa söta ankungar! SÅ UNDERBART SÖTA!

Hur kommer det sig att alla kunder kommer samtidigt?

Sitter här på jobbet, det är lugnt nu. På förmiddagen var de en hel del att göra, relativt mycket kunder och en del annat att göra, packa upp och märka tältpinnar bland annat. Sen efter lunchen var det ca 1-2 timmar som det inte hände någonting, men sen kom det kunder igen, alla på samma gång! Då blir det stressigt, särskillt eftersom att ja inte kan svara på alla kundernas frågor, då gäller det att springa och hämta någon annan. Nu är det lugnt igen, då måste man ju hitta på något att göra. Nu när Pernilla som i vanliga fall sitter på sitt kontor bakom min disk i butiken är sjuk så får ja sitta vid hennes dator när det inte är något folk i butiken. Man kan ju alltid sysselsätta sig med något när man har en dator! =) Bra det.

Nu är då frågan, varför kommer alla kunder samtidigt? De sommrarna ja sålt jordgubbar har det vissa kunder vart heldött att stå där, men så ibland bildas långa köer av köpare, men då är ju köparna bara ute efter en ända sak, JORDGUBBAR. Här på Hobby Fritid så är nästan alla ute efter olika saker och när då alla kunder kommer samtidigt och alla vill ha hjälp med olika saker, bland annat sånna saker som ja inte vet ett skit om blir det jobbigt.

Även om vissa saker kan bli ganska jobbiga när man inte vet vad saken är för något känner jag mej ganska nöjd med mej själv idag! En kund frågade efter en sak, visste inte hur förpackningen eller saken som han skulle ha såg ut, ingenting! men ja gick rätt på första försöket och hittade det han sökte! Då blir man glad! =)

Nu ska jag ta mig en titt runt i butiken, kom gärna och hälsa på mej!

Kram Christin


Lov och mycket att göra!

Inte en lugn stund, är väll därför jag inte har skrivit på ett tag.
Ska dra en kort samanfattning av allt det som hänt sen i torsdags!

Torsdag - Skolavslutning, fika med klassen, gå till vätterstranden med ngr i klassen, äta på caktus, hämta kort på mediamarkt och få skjus hem av Erik.

Fredag - Syrran skolavslutning 08.30 i jkpg, åka direkt till brossans avslutning i tenhult 10.15, hem och äta tårta, åka 13.30 til jkpg och kolla på de studenter som sprang ut från PB. 16.00 Åka till Lekeryd (hem till kusinen Lovisa som tog studenten), hemma ca 20.30, övningsköra mellan ca21.40-23.00, 23.00 kom Erik, Jakob och Peter och fikade hos mej =)

Lördag - Stan med mamma sen studentfest, sen till kussens lägenhet med Thez och Jakob. kussen fidde och de andra åkte in till Centrum. Vi städade lite och hade de mysigt :)

Söndag - Sov länge, hälsade på i Långserum på Malmbäcks UVläger och sen till Vaggeryd för att hälsa på Älgabäcksryd och Tenhults UVläger.

nu är ja trött, ska upp och bara några få timmar och jobba, är sönderbiten i ansiktet av massa knott. Men de var trevligt ikväll =)

De mesta känns bra nu, vill glömma allt det där som hände. Visst har jag laggt det mesta bakom mig och försökt börja om på nytt.. men det är svårt, svårt att bara glömma sådär. Det skulle räcka med att du bad om förlåtelse eller bara bad om ursäkt för de som hände. Att du skulle visa att du känner att det blev fel, men de verkar inte som om du förstår det. De blir nog bra så smårningom man ska alltid se de positiva i saker, vet inte riktigt vad som är positivt i detta men måste väll gå att hitta något..

Sov så gott!


Myskväll =)

Dagen började med att se klart på filmen på Engelskan och ha betygsnack, sen blev det en sväng till A6 för att köpa ngt att ha på mig imorgon på avslutningen =) Och denna dagen lyckades jag iaf hitta en sak.. eller 2 =)

Efter skolan och stan så åkte jag hem, vid 17 blev det en kort sväng på ca 20min hem till Fidde för att prata lite innan Matilda skulle komma och hämta mej på moppen =)
Hon blev försenad, försenad och försenad! Hon skulle hämtat mej vid 16.30 hemma hos mej men sen så kom hon till tenhult vid 17.55 typ :P
Hemma hos Matilda så väntade Linn och Linda =) Vi pratade, åt mat, spelade kort och något annat konstigt spel och avslutade senare med Film, glass, chips och coctail :) Mycket mysig och trevlig kväll med er! Tack!

Nu ska ja snart sova så ja inte somnar på avslutningen imorgon! Kram


Sverige!

Ja, då va man hemma från en härlig kväll i Slätteryd! Vi grillade korv och sedan var det dags för at se matchen mellan Sverige och Grekland! Sverige vann med 2-0 =) Vilken glädje vilket jubel det blev på logen när det blev mål. Andra målet var ju bara skoj, ramlade in med bollen i mål x)

Nu ska ja snart sova, är ju en dag imorgon med =)

Sov gott!


Lugnt =)

Måndag - Skola, Mattekluringar sen sluta, gå på stan.
Tisdag - Skola, Svenska - lämna in böcker, Textil - betygsnack, Datorkunskap - Film&Fika, Matte och Natur struntade klassen i. Sen blev de stan, försöker hitta ngt till skolavslutningen! Börjar få panik nu! Får ta A6 imorgon!

Imorgon, Onsdag är det sista dagen med lektioner med MP1C. Har förstått hur mycket den klassen har betytt för mej, alla underbara vänner man fått och all go gemenskap. Kommer verkligen sakna denna klassen. Hoppas verkligen på det bästa, att den nya klassen blir bra, att man kommer in i gänget och de blir samma gemenskap. Kommer sakna MP1C, hoppas att vi kommer kunna ses på raster och efter skolan i fortsättningen med!

Ha de gott!

Lördag, Söndag

Lördag så blev de wolleyboll vid tenhultssjön och sedan grillning hemma hos mej,och kladdkaka med grädde ocdh daim på ! Mumms! Och så stack jag och 4 st ut med båten vid 23 och då lämnade ja huset med ca 15 st, vissa åkte till tenhult och spelade lite wolleyboll till. När jag senare kom tillbaka hem vid 12 tiden så trodde jag först att folket åkt hem, Men så går ja ut på altanen och där sitter 5 killar (en låg i soffan och sov med) och de hade ställt igjorning borden och stolarna och diskat massa åt mej! FY va glad jag var då!
Under eftermiddagen så hade jag sett att det låg en jätteliten mus ute hos kaninerna och bara flämtade, ja viste inte va ja skulle göra med sen så ja gav den lite vatten för den var så söt och så tyckte fidde att ja skulle ge den lite ost så de fick den med men den varken drack eller åt av det. Innan folket åkte hem så skulle Jakob kolla på musen, han gick ut där och sa att vi måste ju ta död på den, där kan den ju inte ligga, så ja rusar ut när Jakob tar tag i en spade. Höll för öronen men hörde ändå ljudet av spaden som nöddade golvet. Jag höll på att KRÄKAS usch! men de var väll bäst så. Sen när man går upp på rummet för att sova så har de ställt in en vas med prästkragar brevid sängen! Vilka härliga vänner man har! =) Therese sov hos mej även denna natten, snäll är hon, så ensamt och skrämmande när man är själv i ett så stort hus, men hon sov givetvis i syrrans säng:P

Söndag så jobbade jag på Hobby =) Mycket folk idag och jag fick en magnumglass! Mumms, Engholm kom och hälsade på mej och de funkade bra, fick massa jobbiga frågor och kassapparaten kronglade hur mkt som helst. (som vanligt). Sen gick jag och lämnade några kort till en som ja känner och gick och köpte en paj och åt den hos Fredrik (kussen) sen blev det fotboll och wolleyboll i malmbäck och sedan toast hos fredrik. Sen åkte jag hem och då hade familjen kommit hem, och man får beskedet att vi inte har något vatten hemma! SUCK :( Menmen får hoppas att de komemr tillbaka snart!

Har haft en underbart trevlig och mysig helg =) Tack vare mina underbara vänner!<3 Tack för att ni finns!

Ha en bra vecka!

Den söta musen ute hos kaninerna!

Sent igår!

Åkte till Tenhult vtill 17. Tog tåget till Forserum vid 17.21, Va i där 17.28. Lisa som ja och therese skulle åka med till österbymo kom 18.20. Men de var skönt och sitta där i solen =) 19.30 var vi framme hos Anders. Fick ju åka en omväg för att hämta vissa onödiga saker till en tjej i bilen.

Vi hade det jätte trevigt där, vid klockan 1 var vi tillbaka i Forserumoch blev hämtade av min snälla och bästa kusin Fredrik. Han tog oss med till hans lägenhet där gänget var och kollade på film. Efter filmen så åkte alla hem utan ja thez jonte och fidde. Vi åkte till Rogbergasjön och badade vid 3.30! GALET! Sen blev de Bert-film hemma hos mej till klockan 5. men då sov jag typ hela tiden.

Therese väckte mej vid 11.30 och sa att hon skulle åka hem, hon skulle ta bussen hem och sen komma tillbaka till mej lite senare.

Ikväll ska de badas och grillas här, skoj :)

Ha en bra dag!n

Själv

Jahop, nu är det några timmar sen som familjen åkte hemifrån. De åker med hela släkten till Danmark tills på Söndag.
Ska bli skönt att vara själv, städa lite utan att de blir stökigt på en gång igen. Mamma ska skrämma upp mej om att " Tänk om båten sjunker! Då förlorar du hela släkten, kankse är bra om syrran stannar hemma i sverige med dej eller i halmstad." Usch, man får inte tänka så!

Ikväll så ska ja till Österbymo och fira en kompis :) Ska bli skoj!

Ha de gott i helgen!

Glad men ändå inte...

Jag känner mig glad idag, men gräver jag djupare in i hjärtat kan jag känna den där oron om hur allt ska sluta. Om allt kommer sluta bra, om ja kommer våga. Egentligen är det inget stort. Men ja känner ändå att något bör göras, borde man strunta i vissa saker, glömma och förlåta? De kanske är det livet går ut på.. Men de är svårt, de gjorde mig så illa men ändå ska jag förlåta, glömma och börja om på nytt? Ta tag i saken själv så att händelsen bli bra och fortsätta undra varför detta hände. Ska de vara såhär?

Känns ändå bra att skiva, skriva även om ingen läser, de vet ju inte jag..

Ikväll blev det glass i Lekeryd med vännerna i alla fall. Tänk ett liv med allas glada miner, inget ont utan bara glatt. Visserligen skulle det ju inte funka att allt var skoj för då vore ju inget skoj längre. Men om man iaf skulle kunna må bra hela tiden och kunna hålla humöret uppe även om man måste göra tråkiga saker, då vore livet enklare! Tack för en trevlig kväll!

KRAM 


Varför ska man gå i skolan veckan innan avslutningen?

Igår, onsdag hade jag en tyskalektion på 35 min! Onödigt? Ja, lämnade inte böckerna och gjorde en uppgift. Skippade klassrådet och vi hade ingen engelska så gick och fikade och åkte hem. På kvällen drog ja med famijen till Ödestugu på våffelkväll! Hehe massa folk! hur mkt som helst! Vi fick tårta och man kunde köpa våfflor och spela golf =)

Idag, sitter i skolan, har just haft tyska, endast 30min idag. Asså de är bara för att lärarna inte bara kan släppa oss helt fria. Så aja, hade engelska innan och då kollade vi bara på en film. Nu sitter ja här, klockan är 10 och egentligen skulle vi slutat lektionen 10.30 (10.40). Så lunchen öppnar 10.40! Långt kvar! Seg är de. Börjar sedan idrotten 11.15, tror ja ska vara i gymmet. sprang förra veckan och orkar inte göra de nu igen när de är så varmt! Inlines tror ja inyte att ja orkar heller men de märker vi :)

Ikväll kanske de blir glass i Lekeryd. eller något annat skoj! Ska iaf träffa Therese efter skolan.

Ha en bra Torsdag!

Dagens fotografering - mig själv

Fotade lite innan idag :) Köpte linnet och kjolen igår:)



580162-23580162-24

Tisdag :)

Nu har jag varit och spelat wolleyboll vid Tenhultssjön. KUL! Men fick massa ont i armen och massa klagomål på mej! Sen ville inte ja bada för de var kallt! Så gick ut på bryggan och kollade på när Engholm och Dennis badade. När Engholm kommer upp BLÖT! Tar han tag i mej och doppar ner mej (lite längre än knäna) i vattnet! Tänk om han hade tappat mej! Bottnar nog inte där:S USCH!

Nu ska ja äta och sen snacka med Therese:)

Sov gott!

Skolan

Meningslös dag, sitter i skolan. Dagen började med att ja missade bussen, mamma skjussade in mej till jkpg. Hann med en annan buss sista biten ner till stan, kom faktiskt före min vanliga buss hehe. Sen märkte jag att ja glömt mina nycklar hemma surt!
Svenska - nödvändig
Textilen - onödig, skulle lämna in ett par saker men kunde inte det eftersom ja glömt nyklarna till skåpet där jag hade mina saker.
Lunch
Datorkunskap - Lämnade in uppgiften under lunchen (HÅLTIMMA)
Matten - Har ingen, gjort klart uppgiften (HÅLTIMMA)
Naturkunskapen - fick läraren till att ge oss en hemläxa istället. (HÅLTIMMA)

Fick här med sluta 11.30 istället för 16.35! :D GÖTT!! Hade kunnat sluta redan klockan 10.15 tror jag eftersom vi inte gjorde ngt på textilen utan bara gick dit och sen åt lunch. menmen sånt är livet!

Men nu sitter jag och väntar i skolan, sitter i en datorsal men ngr klasskopisar, alla spelar spel eller chattar.  =)
Klockan är 12.40 och jag ska vänta tills patricia får sin håltimma mellan 14-16 =) Så ska väll ner på stan en sväng snart skulle jag tro. 
 
Ha de toppen!


Hemma igen :)

Nu har jag varit en sväng i tenhult och i målen och badat. Blåste på tenhultssidan så vi fick åka rutn sjön till solsidan och värmen. När vi kom till bryggan viste vi inte ifall vi ville hoppa i, djupt är det längst ut. Engholm började med att knuffa i Erik, sedan mej! Brr så kallt! Igår var de så jätte varmt! men inte idag! Sen blev ja i jagad en gång till! Men sen fick de va, gick upp och fikade med bullar och ballerina med Amanda, Tomas, Enhholm och Erik :) Mkt trevligt!

Sen blev de cykeltur hem! Efter en stund roppar mamma på att ja ska komma till köket, David blödde i näsan.
Mamma: "Skakade du ketchupflaskan i näsan David?"
David: "JAA!"
Ett klart JA var de på den frågan. stackan!

image19
image20



FICK ÖNSKEMÅL OM ATT LÄGGA UT STÖRRE BILDER FRÅN BALEN PÅ MINA KUSINER:
image21
Lovisa och Fredrik, visst är de snygga!

Bal

Tänk den dagen då balen kommer, längtar! Fin och uppklädd, lång vacker kläning med en anorlunda frisyr. Åh va ja längtar! Kom just hem från stan, kollade på när de gick in på balen. Kusinerna Fredrik och Lovisa. Och några kompisar, Henke, Hanna, Micke, Fannie och Nickola. Vackra var de.

Dagen var meningslös, matte - göra en statestikuppg. men den var iof ganska skoj. mediekunskap - klar med allt, riktigt rastlös, medieproduktion - träffa nya klassen. Efter skolan åt ja tacosallad med Amanda på Kaffe Bönan :) Mys var det! Hon hälde ut ett glas vatten över mej! Men de torkade så snabbt i solen :)

image17

Lång dag!

Sitter här, trött, lite deppig, solbränd, ska snart sova. Har varit en lång dag idag.
Gick och la mig vid 03.00 igår, upp vid 08.45, åka till kaxholmen 09.30, skulle kolla på broderns fotbollsmatch. Nästan framme i kaxholmen ringer mobilen, jobbet ville att ja skulle komma dit vid 12 och jobba för den andra var sjuk. SUCK, varmt och solit ute och ja ska in och jobba.. menmen så blev de, hann bara kolla på första perioden, hem snabbt coh byta om och¨åka och jobba.

Efter jobbet blev de en tur till Fredriksdal för att kolla på kussen, abbe och josefs match, satt där i solen och stekte, hur varmt som helst, svettades så de var inte vetit! men man ska inte klaga,

Efter fotbollen åkte ja och några till målen och badade i tenhultssjön, underbart skönt!! verkligen!

Efter de blev de massa fika hos fidde, tommy & jerry kex, rulltårta, choklad, pepparkakor, sockerka, havrekaka och säkerligen något mera.

Efter det cyklade jag snabbt genom skogen hem, läskigt men ville inte cykla på stora vägen. Väl hemma höll ja på att dö av illamående och svett. Förmodligen pågrund av min dåliga mat ja åt under denna dagen, konstaterade attt ja hade ätit 1 macka och 1 sandwich innan jobbet, på jobbet 1 winerbrötd, efter jobbet 1 drickyougurt och 1påste gott & blandat och sen på matchen 1 läsk. Sen fika hos frerik. usch! undra om alla söndagar kommer bli lika dana sen i sommar!

Nu ska jag nog gå och sova, ha de gott i veckan!


Lördags kväll..

Ska snart sova nu, har firat Erik ikväll! Mycket trevligt var det :) När klockan närmade sig ett gick vi upp till hans granne som hade 40års fest, haha massa fulla gammlingar, så skoj! :P Sjuka var de. Sen blev det en sväng till fredrik och sen hem. orkade inte vara kvar där längre.

Om man kunde se in i framtiden.. skulle inte allt vara lättare då? Om man kunde se hur saker man oroar sig för skulle sluta, man kanske skulle kunna ändra på något innan de sker och tänka mer på saker man ska undvika för att det ska bli fel. Aja ja vet inte..

Imorgon kanske ja ska kolla på broder simons fotbolls match, har inte kollat på honom än denna säsong. Sen efter det kanske ja ska åka och kolla på kussens fotbollsmatch! Haha mkt fotboll! :) Men de hör väll tll sommaren! :D 

RSS 2.0