Lov och mycket att göra!

Inte en lugn stund, är väll därför jag inte har skrivit på ett tag.
Ska dra en kort samanfattning av allt det som hänt sen i torsdags!

Torsdag - Skolavslutning, fika med klassen, gå till vätterstranden med ngr i klassen, äta på caktus, hämta kort på mediamarkt och få skjus hem av Erik.

Fredag - Syrran skolavslutning 08.30 i jkpg, åka direkt till brossans avslutning i tenhult 10.15, hem och äta tårta, åka 13.30 til jkpg och kolla på de studenter som sprang ut från PB. 16.00 Åka till Lekeryd (hem till kusinen Lovisa som tog studenten), hemma ca 20.30, övningsköra mellan ca21.40-23.00, 23.00 kom Erik, Jakob och Peter och fikade hos mej =)

Lördag - Stan med mamma sen studentfest, sen till kussens lägenhet med Thez och Jakob. kussen fidde och de andra åkte in till Centrum. Vi städade lite och hade de mysigt :)

Söndag - Sov länge, hälsade på i Långserum på Malmbäcks UVläger och sen till Vaggeryd för att hälsa på Älgabäcksryd och Tenhults UVläger.

nu är ja trött, ska upp och bara några få timmar och jobba, är sönderbiten i ansiktet av massa knott. Men de var trevligt ikväll =)

De mesta känns bra nu, vill glömma allt det där som hände. Visst har jag laggt det mesta bakom mig och försökt börja om på nytt.. men det är svårt, svårt att bara glömma sådär. Det skulle räcka med att du bad om förlåtelse eller bara bad om ursäkt för de som hände. Att du skulle visa att du känner att det blev fel, men de verkar inte som om du förstår det. De blir nog bra så smårningom man ska alltid se de positiva i saker, vet inte riktigt vad som är positivt i detta men måste väll gå att hitta något..

Sov så gott!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0