En underbar midsommarhelg

Igår kom jag hel från Gullbranna tillsammans med kompisarna. Vi bodde 13-15 personer i Militärtältet under de tre nätterna som vi var där. Vi grillade, spelade wolleyboll, var på möten, åkte gokart, mös i tältet och mycket annat.
Ja ska ta en kort samanfattning av denna midsommarhelg!

Torsdag:
Slutade jobba kl.15
Åkte kl. 17.30
Framme i Gullbranna ca 20.00
Under denna kvällen gjorde vi inte så mycket, vi väntade mest in alla andra som skulle komma och bo med oss.
Vid klockan 12 hade de flesta redan gått och laggt sig. Det hade jag velat oxå. Men jag väntade på Therese och Amanda som skulle in och sova mellan mig och Peter. Så kännde att ja kunde vänta för annars skulle jag ändå vaknat. De 2 åkte med Erik Jakob och Jonatan. Jonatan bodde i husvagn och de andra 2 i sin familjs stuga. När flickorna packat upp och skulle gå och lägga sig blev klockan 1, alla blev tysta och just då rusar Erik  och Jakob in med fyra tända tältlampor och börjar kasta skor och kuddar på de som sover tills alla i tältet var vakna:P De va skoj!

Fredag:
Delar av gänget drog in till eurostop på en shoppingrunda efter det så blev de midsommarmat med potatis, sill och köttbullar. Sen spelade vi lite wolleyboll och va nere på stranden en stund och besökte Grahnats stuga och när väl klockan slog 21 och midsommardansen skulle börja började det spöregna, så vi fick sitta och uggla i tältet under dansen. sen blev det korvgrillning innan kvällsmötet. 

Lördag:
Kolla på gullbrannaloppet, äta, gokart, sova/vila och mysa i tältet, wolleyboll, grillning vid laxvik. Dennis hälde ut resterna av kolen på en av klipporna där det låg lite vatten. Senare kom en gammal gubbe och var småsur, men de var rätt skoj för han snackade mest gojja. Vi hade gärna fått hälla resterna i havet sa han:P

Therese: Hejhej! =)
Gubben: Hade jag varit tillsammans med en sådanhär grupp som beter sig så dåligt så hade jag inte varit  så glad!

Dennis: Får man inte kasta pinnar heller då?
Gubben: De var höjden!
Therese: *Applåd och skratt*
De var rätt skoj faktiskt! haha
Sen gick vi tillbaka till gullbrannagården och jag therese jonatan och erik satte oss i eriks stuga och hade det trevligt tills alla de andra kom vid klockan 12-1 och skulle fika.

Söndag: jag orkade inte gå upp till mötet så jag låg kvar i tältet och halvsov och gick och duschade. Vid klockan 14 begav vi oss hemmåt. Vi stannade och åt på vägen hem oxå.

Var hemma vid 17 tiden. Senare på kvällen åkte jag ut och övningskörde med pappsen.  Jag har bara kört 3 gånger innan och nu skulle jag köra på både stora och små vägar på både landet och inne i småstäderna. Vi körde: Riddesberg-Banarp-Taberg-Norrahammar-en sväng på E4an-Torsvik-Västraby-Tenhult-Huskvarnavägen-över Bogla och sen över nässjövägen hem =) Så de blev  en riktig runda men det var skoj =)

Nu Sitter jag och jobbar.. konstiga frågor folk kommer med. har varit relativt mycket folk idag iallafall så det är ju kul. Fick just 1 Liter jordgubbar på disken av en arbetskamrat som jag och de andra får äta. GOTT!

Hejsvejs! 


Kommentarer
Postat av: Emelie

Härlig midsommar du verkar ha haft! :) O vikken runda ni tog me bilen! haha ;) De va ju ända här ute vid mej ju ;):P

2008-06-23 @ 16:27:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0