Hur kommer det sig att alla kunder kommer samtidigt?

Sitter här på jobbet, det är lugnt nu. På förmiddagen var de en hel del att göra, relativt mycket kunder och en del annat att göra, packa upp och märka tältpinnar bland annat. Sen efter lunchen var det ca 1-2 timmar som det inte hände någonting, men sen kom det kunder igen, alla på samma gång! Då blir det stressigt, särskillt eftersom att ja inte kan svara på alla kundernas frågor, då gäller det att springa och hämta någon annan. Nu är det lugnt igen, då måste man ju hitta på något att göra. Nu när Pernilla som i vanliga fall sitter på sitt kontor bakom min disk i butiken är sjuk så får ja sitta vid hennes dator när det inte är något folk i butiken. Man kan ju alltid sysselsätta sig med något när man har en dator! =) Bra det.

Nu är då frågan, varför kommer alla kunder samtidigt? De sommrarna ja sålt jordgubbar har det vissa kunder vart heldött att stå där, men så ibland bildas långa köer av köpare, men då är ju köparna bara ute efter en ända sak, JORDGUBBAR. Här på Hobby Fritid så är nästan alla ute efter olika saker och när då alla kunder kommer samtidigt och alla vill ha hjälp med olika saker, bland annat sånna saker som ja inte vet ett skit om blir det jobbigt.

Även om vissa saker kan bli ganska jobbiga när man inte vet vad saken är för något känner jag mej ganska nöjd med mej själv idag! En kund frågade efter en sak, visste inte hur förpackningen eller saken som han skulle ha såg ut, ingenting! men ja gick rätt på första försöket och hittade det han sökte! Då blir man glad! =)

Nu ska jag ta mig en titt runt i butiken, kom gärna och hälsa på mej!

Kram Christin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0