Fotolektionen

Vi skulle som sagt innan ta nya profilbilder till skolans fotoblogg, www.pblogg.se .
Här är min nya profilbild samt en bild på mig och min underbara Lejla :)





/Christin


Onsdag

Ojojoj! Redan onsdag, veckan går fort fort fort!

Nu sitter ja i skolan och har fotolektion, vi har fotat lite profilbilder, laddat upp lite bilder på www.pblogg.se, tagit fram lite bilder som ska framkallas och sättas upp i skolans cafe samt rivit ner alla gammla bilder som hängt i åratal i skolans "foto korridor".

Efter skolan ska ja vara barnvakt igen :) och sen hem och plugga massa inför naturkunskapsprovet på fredag, fattar ju ingenting, och det kanske är dags att börja fatta nu!

/Christin

ps. känner saknad...

Bara för att jag tycker om denna flickan :)

Lejla och Christin

 
 

(Stog mest och lamade mig bakom Lejla:P)


Måndag

Idag har varit en ganska go dag, skolan började kl.. 12.45 och slutade vid 15.25, efter skolan åkte jag bussen hem. Pratade lite med pappa och mormor och körde sedan ner till Tenhult för att hämta barnen som jag är lite barnvakt för på skolan och dagis. Vi åkte hem till dem, åt kvällsmat och kollade på film. Sen åkte jag hem, fixade fram lite material inför söndagsskolan på söndag, ska inte ha den själv utan har lämnat över den till Helena eftersom jag åker till Göteborg i helgen :) Sen ringde Erik:)

Nu ska ja sova:) Skola imon, med 6h hål! SUCK! Men ska nog träna lite samt plugga inför naturkunskapsprovet på Fredag, fattar INGENTING!

/Christin

Veckan

Oj, vad veckan har gått fort!

Nyss var det tisdag, och nu, ja nu är de redan söndag kväll! Det vill säga, slut på veckan och snart tisdag igen :P

Kan berätta lite vad som hänt under veckan:

Onsdag: Skola - hemskt! jobbig morgon samt glömt bort att vi hade skolfotofrafering direkt på morgonen vilket gjorde mej ännu mer sur. På eftermidagen blev det lite genomgång av alla scener som ska vara med på musikalen, projektarbetet.

Torsdag: Studiedag - in till skolan och träffa Amanda, Patricia och Therese för planering av fredagskvällen då vi skulle ha en presentation av vår tåfluffning vi gjorde i sommras. Jag hade satt ihop ett bildspel.
På kvällen kom min Erik hem och vi åkte in till stan för att gå på bio :) Mys!

Fredag: Skola, taberg för Joykids sen till Äryd för presentation av tågluffningen och lite kräftskiva och sen en sväng till Malmbäck med Erik.

Lördag: Städa massor på vinden över stallet, vilket innebar 3timmars springande upp och ner för en trapp! = träningsvärk på söndagen :P På kvällen åkte jag till Julia för att fira henne och sen kom Erik hem till mej runt 12.

Söndag: Baka kladdkaka till jobbet, Jobba, åka till Erik, åka och överraska Fredrik med kladdkaka, men han var inte hemma, åka hem till mej, sen hem till honom en sväng och därefter till stationen i Tenhult, han åkte tillbaka till Skövde och lumpen igen :(

Har glömt en sak :) Tog KÖRKORT denna veckan med :) Tisdags skrev jag upp och i Torsdags hade jag upp körningen :) UNDERBART!! Så är väl därför jag åkt omkring en massa, har kört hela helgen, jag som fått skjutsa runt på Erik, precis som han gjort med mig innan :P men det är bara skoj att köra bil :)

Nu ska ja plugga lite...

/Christin


Tisdag Kväll

Efter förra inlägget hade jag Matte C, vilket idag gick väldigt bra! Underbart skönt måste jag säga! Känns så bra när man känner att man hänger med så man slipper dra med sig alla böckerna hem och sitta med det hemma. :)

Efter skolan drog jag hem med bussen, det regnade (vilket sög)!

Ikväll har jag kollat lite bilder från tågluffningen som jag ska sätta ihop till ett bildspel som ska visas på fredag i äryds missionshus så då får ni komma och lyssna och kolla! :)

Sen körde jag lite bil och nu ska ja sova :)

/Christin


Tisdag!

Dagen är kanon :) Förutom att jag har 11 mysbett på armarna som kliar hemskt och lyser starkt rött vilket är hemkt!
Lejla och jag har varit på A6 och köpt present och därefter åt vi pizza på Alcamo och sen gick vi en runda på stan. Jag köpte ett par jeans och en t-shirt.
Nu har ja suttit cirka en timma i bibiloteket men ännu har jag inte kommit igång med Historialäxan :P orkar liksom inte, roligare att prata eller sitta vid datorn:P

Menmen, dags att rycka upp mig! Historia boken och "kung Tutankhamons grav" nästa!

/Christin


Söndag och snart läggdags

Helgen har som vanligt gått mycket fort. Har ju inte hunnit skriva denna helg iaf. :)

Fredagen vart det fest hos Therese, fullt hus med ca 50 personer viket var mycket roligt!

Lördagen blev en ganska lugn dag vad jag minns, tror inte att jag ansträngde mig sådär överdrivet mycket :P
På kvällen blev det iaf bowling, vilket då gick väldigt bra och det var skoj :) Efter bowlingen blev det pizza på Evergreen och där efter hem till Johan för lite mys. Alla var så sjukt trötta så det mesta blev ganska så lamt. :P

Efter Lördagen så följde även denna veckan en Söndag, vilket är idag. :) Idag har jag skrivit klart en svenska filmanalys, träffat Erik och där efter övningskört med pappa lite. Syrran började sy en "klänning" som jag ska ha på Julias "maskerad" på Lördag. Hon fyller nämligen, precis som Therese 18 år i morgon :)

Nu ska jag läsa 10 sidor Historia innan jag somnar!

Kram och God natt!
/Christin

Fredag :)

Nu sitter jag vid en dator i skolan, brevid mig sitter Linda och Matilda och håller på att slå in en present, och jag får inte veta förens ikväll när Therese öppnar det! Är riktigt nyfiken!

Nu ska jag snart gå och prova studentmössa, sen kanske träffa Erik en snabbis innan jag och Linda ska hem och baka en kladdkaka (eller Linda ska baka och ja ska titta på) och ta med till Therese :)

Ska på 18års fest hos Therese sen ikväll :) Ska bli riktigt skoj!! Kommer runt 50 personer så de blir säkert livat :)


/Christin

Torsdag :)


Idag var jag en sväng i skolan på morgonen, därefter pluggade jag lite teori och åkte till Tenhult för att träffa Erik :)
Ikväll så har jag övningskört lite med pappa, hämtat syrran i stan, varit en sväng inne på A6 och köpt Pizza :)


/Christin

ps. Jag har världens underbaraste kille! <3

 


Onsdag

Nu ska jag snart ïväg med Idrott och Hälsa B på Kanotdag :) Ska bli skoj! :)
Hoppas vi inte välter kanoten bara! :P

Efter kanotingen blir de plugg och sen ska jag träffa Erik, äntligen är han hemma igen! :)

/Christin

Tisdag!

Veckorna går fort nu måste jag säga, tänk! Det är redan tisdag!
Idag har jag haft två lektioner, naturkunskap b och matte c och där mellan hade jag sex timmar hål, som jag alltid har på tisdagar. På håltimman pluggade jag teori, skrev tidsplan till projektarbetet och hade en körlektion. Efter skolan träffade jag Martin och åkte samma buss med honom hem.

Nu börjar Simons, min brors, klasskamrater droppa in i trädgården. De ska ha klassträff och tyckte de tyckte visst det var bra att ha klassträffen runt vårt hus. Men visst, ska man spela bränboll och ha tipsprommenad och så, så passar de ju ganska bra att vara här :) Ska snart ut och fota dem lite, barn är mys!!

/Christin

:)

Måste bara passa på att berätta en sak som hände under övningskörandet med pappa, hade redan förträngt det, men pappan min kommer minsan och påminner mig!

Vi skulle öva fickparkering på en ganska smal väg, det stod bilar på högersidan av vägen och jag stod då till vänster om den ungefär mitt i vägen. Bilar som kom mötande kunde inte komma förbi och jag kunde heller inte bli omkörd. Jag körde fram lite eftersom jag såg att det kom en mötande bil, eller ett par stycken och ställde mig sedan mitt i vägen igen. Jag och pappa satt och pratade lite om hur ja skulle göra fickparkeringen (eftersom jag alltid glömmer vad man ska titta efter osv...)

Jag tittar till i backspegeln och ser en bil där, oppss :S undrar just hur länge den stått där! Då fick jag nog och körde iväg, hinner ju inte göra en fickparkering om de ska komma massa bilar hela tiden. Pappa sa att han nog inte stått och blivit irriterad eftersom han inte tutat på mig iaf.
När jag svänger ut på den större vägen så kör den röda bilen om mig, under den röda bilens omkörning tar jag mig en titt på bilen och ser jag en rumpa sticka ut ur passagerar fönstret! Bilen kör snabbt förbi och pappa slänger sig på tuten och tutar till ett par gånger. Haha va ja skrattade, tårarna bara rann ur ögonen på mig. Nu hade jag verkligen ingen lust till att göra någon fickparkering!

Det var nog den roligaste övningskörningen jag haft, börjar bli så evigt trött på körandet nu! Måste skärpa mig och ta det där körkortet snart!!





Sen vill jag bara tilllägga att jag är allmänt glad mest hela tiden :)
Fick nyss ett mysigt samtal i telefonen med vilket fyllde på med glädje :) Känns underbart!!


God Natt!!
/Christin

Måndag

Japp då var det måndag, en ganska slapp sådan med. Tog bussen tillsammans med systern min in till skolan vid 11.33 och träffade Lejla vid skåpen vid ca 12.00. Vi åt lunch tillsammans och Linda och Linn kom och åt lite med oss oxå. Mysig start på veckan :)
Därefter följde jag med Lejla till Hemmakväll och köpte lite godis. Sen vart det Historia, vi hade fått lite frågor att jobba med förra veckan som vi tydligen skulle få dagens lektion på oss att arbeta med, helt oväntat. Så helt tekniskt sätt hade jag kunnat vara hemma idag eftersom jag inte hade någon Svenska idag. Men duktig som jag är stannade jag kvar i skolan och arbetade med frågora. Tråkigt var det!

Slutade skolan vid 14.15 och gick då till skolans bibilotek och pluggade lite körkortsteori, vid 16.15 gick jag ner till stan och träffade Therese och fikade med henne :)

Sen blev det en sväng upp till A6 där jag gick runt lite innan pappa kom och hämtade mig. Vi åkte och åt på Mc:donalds och körde sedan omkring i Jönköping och Huskvarna och övningskörde :)


Nu är jag hemma och jag  borde verkligen sätta mig att plugga! Men jag är som jag är, jag "orkar inte". Är ju så mycket som man "borde" göra! Men kankse trots allt ska dra mig i kragen och plugga lite så jag inte får skolan och allt efter mig..


/Christin

Liten ändring

Nu har jag gjort en liten ändrig på layouten, men ska jobba på att den ska bli bättre, vill ha FÄRG, se så grå den är just nu! Men bort med det gamla och på med nytt! Men får se när jag får tid för att fixa med den :)

Nu ska jag gå och kolla på en film, måste skriva en filmanalys till Svenska B tills på fredag.. Tänkte att det kunde vara skönt att ha sett filmen innan veckan börjar så man slipper få den efter sig.

Ha en fortsatt fin söndagskväll!

/Christin


Heej!

Hej!
Nu var det jätte länge sen jag skrev! Men här kommer en liten hälsning från mig så ni i alla fall vet att jag kom hem välbehållen från Europa! :)

Kan ju ta slutet på vår tågliffning i lite korthet :) Tror de flesta redan hört om den.
Vi skulle ju som jag sagt åka mot Roda de Bara, men resan bar istället till Torredembarra. För det var tydligen där Lovisa höll till när hon inte jobbade på campingen. Vi åkrte dit, där träffade vi Lovisa, Herman och Anna. Vi solade och badade, samt hade mys kvällar hemma hos Lovisa :)

Efter besöktet där åkte vi till Barcelona, och där var vi bara över dagen och reste sedan vidare mot Österrike och Wien. Resan dit tog ungefär 30 timmar! Men vi åkte tåg tåg och åter igen tåg, med inte så långa byten mellan. Vi skulle köpa hamburgare i en stad, vid namn Zürich, vilket vi då inte visste att det var Schweiz största stad! Vi gick och köpte hamburgarna och fick tillbaka någon konstig valuta och fattade ingenting, hon i kassan fattade inte varför vi blev förvånade, hon kunde tydligen ta emot euro men inte ge oss det. Vi frågade killen bakom oss i kön om vilket land vi var i.
"Vilket land jag kommer ifrån?"
"Nej, vilket land VI är i?!"
"HAHAHA ni är i Schweiz!"
Usch, pinsamt blev det men kul ändå!

Efter 30 timmars tågresa närmade vi oss Wien. På tåget kom en tant och pratade lite med oss och sa att hon sett oss på en station några timmar tidigare där hon tyckt att vi skrattat med hela hjärtat och tyckt att det varit underbart att se och höra :) Mys tant!
En kille på tåget visade oss vägen till närsta Hotell (klockan var 22.30), på Hotellet sa de att det var 45.000 Jehovas vittnen på konferens i Wien den helgen och att det skulle vara omöjlig att hitta ett boende där.
Men efter att killen i receptionen ringt några samtal så fann han ett hotell, dyrt var det men hellre det än bo på en station! Vi var i wien och shoppade en dag och åkte till en stor sjö (som ja inte minns namnet på en dag).

Därefter tog vi ett natttåg till staden Krakow i Polen. På tåget träffade vi en pratglad, nyfiken kille från Italien som ville veta allt! :P Så de var rätt skoj.
I Polen besökte vi koncentrationslägret Auschwitz och så gick vi och shoppade och åt billigt :)

Sen bar en lång tågresa med många byten hem till Sverige igen, resan hem tog runt 27 timmar. Men va skönt att komma hem igen :)



Nu ska jag fösöka bli bättre på att skriva här, skriva korta inlägg lite oftare istället för långa inlägg med långa mellanrum. Ska oxå satsa på att göra om layouten igen! :)

/Christin R

RSS 2.0