Jobb, bad

Sitter här i 30graders värme, inomhus klockan 23.30. Kan inte fatta varför de ska vara så himla varmt. Usch!
Idag har jag jobbat, såg på en termometer som vi hade på jobbet, den visade  ca 28grader, INOMHUS i en stor hall med fläcktar! USCH! Fatta vilken huvudverk jag har gått runt med, och vattnet på jobbet smakar Apa + att det alltid är jummet.

Nu ikväll har jag varit och badat, cyklade från jobbet till målen (dvs, runt halva Tenhultssjön!), hade sjukt ont i magen och ryggen och trodde att ja skulle spy under mer än halva färden men som tur han det släppa innan ja  kom fram till Målen där ja skulle bada med Tomas, Jakob, Erik, Martin, Calle och Fredrik E. Jag och massa killar, kul? Nej, de ska bara putta i mej i vattnet hela tiden, iaf Fredrik, och Jakob höll på att dränka mej när han tryckte ner mej i vattnet. Usch! Men han fick igen! haha =) Sen tryckte Tomas in min Cykel i hans bil så ja skulle slippa få cykla tillbaka ända hem, så jätte snällt! Och så åkte vi till Fredrik Rogös lägenhet och fikade lite och hade det trevligt och mysigt. Sen fick ja skjuss hem av Fredik E.

Nu ska ja försöka sova en liten stund, ska vara hos Hille i Tenhult kl. 08.30 för att hjälpa henne med att lägga in ca 600 bilder från hennes mobil till datorn innan jag börjar jobba klockan 9.

VET NI VAD?
Förmodligen så kommer jag bara jobba denna veckan med! Sen kommer jag att ha SEMESTER 2 ½ vecka innan skolan börjar! SKÖNT! Ska på läger + Frizon (fr. sön v.31-) v.32 sen ska ja bara lulla runt den sista veckan innan skolan =)

Ha de toppen nu för nu ska ja sova! 
/Christin

Begravning...

Idag var dagen då begravningen skulle hållas, jag skulle bli tvingad till att ta farväl av en vacker ung flicka på bara 17 ½ år.


Jag gick in till kyrkan, såg en massa människor, de flesta var svartklädda. Svart är ju ofta ett tecken på sorg. Jag hälsade på lite folk innan jag senare gick in och satte mig i kyrksalen. Där framme låg hon, ja kunde inte se henne igenom den vita lilla fina kistan. Ja böjde huvudet för att läsa programmet för begravningen. "Avskedsgudstjänst för Viktoria Rogö" stod det. Ja kunde inte fatta, fatta vad det egentligen stod, läste datumen på det korta liv hon varit med om, det var hemskt.


Gudstjänsten började, det spelades många olika sånger. Sånger som sjöngs av en solist och sånger som vi alla fick vara med och sjunga. Ungdomspastorerna i Pingstkyrkan i Tenhult höll i begravningen. De framförde ett väldigt fint tal, de väckte minnen. Det var så fint. Senare under gudstjänsten skulle vi alla, rad för rad få gå fram och ta avsked från Viktoria. Tårarna kom, de var hemskt. Det är inte hon som ska ligga där, hon ska inte ligga där nu! Nej de är alldeles för tidigt. Ja la min rosa blomma i en korg brevid kistan och gick ner till bänken igen. Satt och funderade och tårarna rann. Därefter visades ett jättefint bildspel som Kalle hade gjort. Ett bildspel på över 200 bilder tillsammans med vackra låtar. Minnen kom tillbaka igen. Hon var nog den gladaste människan jag träffat. Det sjöngs lite till och därefter var gudstjänsten slut.


Det var en väldigt fin begravningsgudstjänst, men ja tror fortfarande inte jag har fattat att jag inte kommer att få träffa henne mer här på jorden. Det är jätte svårt att ta in. Saknaden är så stor. Tänk när man kommer tillbaka till skolan, där träffade jag henne nästan varje dag, hon hejade alltid lika glatt i korridoren där vi möttes. Alltid lika glad och solig. Tänk hemgruppen på onsdagar, det var alltid hon som tjatade på mig att gå dit. Nu kommer hemgruppen aldrig bli densamma. Det är mycket som kommer att förändras, mycket som man gjorde med henne men man inte kommer få uppleva mer.


Det ända hoppet jag har är att få träffa henne en dag igen. Den dagen då mitt liv tar slut. Den dagen kommer jag få träffa henne. För både hon och jag har döpt oss för att följa Jesus och har ett hopp om ett bättre liv i himmelen efter döden, ett liv hos Gud i Paradiset.


Kommer aldrig att glömma den vackra underbara kusinen jag hade. Den kusinen som jag stod närmast av tjejerna i den så kallade "kusinligan". Den kusinen som jag tog som en förebild. Sån vill jag var, vara som henne.




 

 DET ÄR FORTFARANDE SÅ SVÅRT ATT FÖRSTÅ
SVÅRT ATT FÖRSTÅ DET SOM HÄNT
ATT NÅGON RYCKS BORT FRÅN SITT LIV PÅ BARA NÅGON SEKUND
SKA DE FÅ VARA SÅ?
DET KAN INGEN SVARA PÅ
SORGEN OCH SAKNADEN ÄR STOR
STOR EFTER DEN UNDERBARA FLICKA SOM LÄMNAT OSS
DU KOMMER ALLTID ATT FINNAS I HJÄRTAT
FINNAS I HJÄRTAT ÄNDA TILLS DESS ATT VI FÅR TRÄFFA DIG
TRÄFFA DIG IGEN
I PARADISET
<3

 
/Christin





 


Långa dagar

Har inte orkat skriva, har heller inte hunnit, det har hänt så offantligt mycket olika saker.
Jag jobbar som vanligt 9-18 varje dag och sen efter jobbet blir det alltid någon aktivitet som våffelkväll, fika, bio, ut med båten, wolleyboll och massa annat.

vet inte vad ja ska skriva, orkar inte det längre, vill komma på värsta saken att skriva men ja orkar inte. är för trött dessutom.

Imon, Torsdag 24/7 -08 kl.12, kommer jag befinna mig i Allianskyrkan i Tenhult för begravning, begravning för Viktoria Rogö. Kan forfarande inte ta in vad som har hänt. usch kan inte fatta, imon kommer hon ligga där i sin kista. vet inte hur man ska tänka. de kommer kännas otäckt och skummt. Men vi vet var hon finns, hennes varma hjärta finns hos Gud och det är helt och hon har det bra. Älskar dej och Saknar dej! <3

/Christin


<3

Vet inte vad ja ska skriva, vet inte hur ja ska må, hur man än tänker mår man fel känns det som. Man vill vara lycklig, glad och vara som vanligt... men det känns så fel ibland. Viktoria var alltid den som ville att alla skulle vara glada. Tror inte att hon vill att vi ska gå runt och vara ledsna hela dagarna. Hon har ju det så bra nu. Men de känns svårt. Ja känner hennes närvaro i bilder. Har bilder på henne överallt. I datorn, på tavlan på rummet, i tavlan i vardagsrummet.. på mobilen och på msn.. Överallt. Känns som om hon ändå finns där. Hon har det bra. De vet jag, därför kan jag fortsätta leva. Leva på ett Hopp om att se denna underbara flicka i framtiden.
/Christin

Viktoria Rogö


Saknaden är stor.
Allting gick så fort.
Såg dig på stranden.
Du var lika vacker som alltid.
Tänkte på det, hur fin du var.
Inte kunde jag tro, det var sista gång vi sågs.
Sista gången här på jorden.
Den dagen då jag dör.
Den dagen kommer jag till dig.
Till Himlen.

R.I.P Viktoria Rogö
901230 - 080704

Kan aldrig förstå...

Ena stunden ligger man på stranden. Man ser en vacker ung tjej komma fram och prata. Hon står och pratar med min kusin och några av mina kompisar, ja tittar på henne.. Hon var så vacker, söt, glad som hon alltid brukade vara. Solbränd med en lång vit t-shirt och uppsatt hår.

Under kvällen/natten, klockan började närma sig 12,1 får man reda på något fruktansvärt. Hon hade råkat ut för en bilolycka ca 4km från Gullbrannagården. Hon var med 4 killar och skulle köpa godis, de krockade. Ja satt tillsammans med några vänner och min syster och väntade, väntade på att få svar. Vi fick gå in i en mysstuga, där blev vi omhändetagna.. det var många som kom och var oroliga, kusiner,klasskamrater och vänner.. De kallade till sig oss anhöriga och berättade vad som hade hänt. Hon klarade sig inte... Hon hade farit upp till himlen.

Det var det värsta beskedet som jag någonsin har fått... Död... Kunde inte fatta någonting, allt gick så fort.. Detta är ingenting som man kan begripa sig på.. Under natten fick vi mycket stöd av vuxna som var på campingen. De såg till attvi åt och drack och tog in madrasser så vi skulle kunna sova. kände mej så trygg.

Morgonen därpå kom mina föräldrar ner till campingen. Vi gick på ettt möte som gullbrannagården hade fixat, det var en minnsstund. Så vackert hade de laggt upp det. Det var så fint möte. På kvällen besökte vi platsen där olyckan inträffade. Ingenting var kvar men man kunde se bilspår, man hörde fågelkvitter och vi la ner våra rosor och bad till GUD.

Ingenting kan vara svårare att förstå än något sånt här.

Saknar dig så min underbara kusin, du blev bara 17½ år...

VIKTORIA ROGÖ <3

Kom hem vid 23.30, fann min systers kanin död i sin bur, fattade inte varför allt detta skulle hända samtidigt...

Sov så gott nu, ta hand om er och håll hårt om varandra!

Gullbranna Ikväll

Tror ingen kan förstå den längtan jag har att komma tillbaka till Gullbranna. Bara komma ifrån allt, jobb, hem, dator, Tv, Ja och sånt som man egentligen inte behöver för att ha roligt. På Gullbranna sätter man sig inte framför Tv:n, det finns inget till datorer som man kan använda, eller visst om man lånar den i reseptionen som är spärrad på vissa sidor eller om någon tar med dator vilket jag inte tror att folk gör. Kommer bli skönt att koppla bort jobbet några dagar med, det är skoj men man blir lätt trött. Koppla bort alla telefoner som ringer och alla kunder som kommer med dumma frågor som jag inte begriper mig på men tvingas försöka svara eller ta reda på. Visst på Gullbranna kommer jag oxå att jobba, men där är man med alla kompisar och man hjälps åt och allt det man gör är roligt när man är tillsammans =) Tycker verkligen om det härliga gänget av kompisar jag har! De ska ni veta!

Åh va jag längtar! 

Sitter och bara väntar..

Är det de livet går ut på? Att bara vänta på olika saker som man längtar efter. Som idag så sitter jag just nu och antingen väntar på att det ska komma någon kund för att ja ska kunna ta betalt eller att det ska bli lunchdags som inträffar om lite mindre än 30minuter. Sen när lunchen har varit kommer jag att vänta både på kunderna och att tiden ska gå så att klockan slår 18 och jag kan sluta och sedan åka till Gullbranna =) De är alltid något man längtar efter. Men De kanske är bra? Ha något att se fram emot? Gullbranna ska bli jätte kul! Kankse är det så. Se där, där kom till och med ett par frågor. Det är oxå sånt som livet verkar innebära, massa frågor som man kanske inte ens kommer att kunna få svar på. Jag tror att vi människor tänker för mycket. I alla fall så gör jag det.
Det händer tillexempel att jag fundera över:
- Vad en person menar med "..." i sina sms.
- Varför jag sa eller gjorde något som blev fel.
- Varför vissa beter sig på ett visst vis.
- Varför vissa inte förstår vad de gjort för fel.
Och mycket mycket mera.
Tror bara att man mår dåligt över att tänka så mycket. Men det kan säkert vara bra i vissa fall med. De som inte förstår vad de gjort för fel i vissa samanhang borde ju tänka lite mer.



Utkast: Hela lördagskvällen ...

Hela lördagskvällen blev jag kallad:
GANFALF bara för att mitt hår hade blivit ganska vitt av slingningen. Men nu har de börjat bli bättre tycker jag och det ser definitivt INTE ut som Gandalfs hår!


Hej!

Hejsan! Nu var de länge sen ja skrev. Har haft så mycket annat för mig i helgen och nu i början av veckan. Min helg innehöll bland annat 18årsfest, slinga håret med Amanda,Therese och Patricia (blev nästan vitt..) grillning hos Lejla, Jobba och både spela fotboll i regnet och sedan kolla på finalen mellan spanien och tyskland.
Igår gjorde jag inte så mkt, kom hem och var jätte trött så sov lite och satt vid datorn. Borde egentligen ha packat inför Gullbranna. Men de orkade jag inte. Så det är det ja ska göra ikväll. Ska till A6 efter jobbet (18.00) och sen kommer jag väll hem vid ca 20.30 och då måste jag packa för Abbe kommer och hämyar mej på jobbet vid 18.00 imorgon.

Nu är jag på jobbet och typ väntar på att mina första kunder ska komma. Får väll sitta här vid datorn och lyssna på alla telefoner som ringer, det är verkligen många telefoner som ringer hela tiden. Varje försäljare har väll en fast och en bärbar telefon med så det blir ett himla liv innan de har svarat i den ena telefonen.

Ha de så bra så får vi se om jag skriver något mer under dagen. Annars så kan ni finna mej på Gullbranna i onsdag kväll till Söndag eftermiddag! =)


RSS 2.0