Städat bilen

Japp, har varit ute och hjälpt pappa nu, fick uppgiften att städa bilen. Det tog ca 2 timmar tror jag. Först ta ut allt skräp ur bilen, sen ta ut alla mattorna, sen damsuga hela bilen, efter det spola av alla mattorna och lägga dem för torkning, sen damma hela bilen och lägga in mattorna och sedan sist men inte minst - plocka in det nödvändigaste! Blev en hel korg som jag inte plockade in, allt från leksaker till pappkassar.

GLAD - UNDERBART VÄDER!


Lördag :)

Nu är Lördagen här, det är sommarvärme och livet rullar på. Ska snart ut i trädgården och hjälpa pappa med något tror jag, annars kommer han komma med sina vanliga komenarer att ja inte hjälper till hemma utan bara solar eller sover.

Igår var jag hemma, de var skönt, var så länge sen nu, brukar ju annars vara borta varje tors,fre,lör och söndagskväll. Var hemma och mös med familjen (hela familjen var samlad klockan 23, då hade syrran kommit hem, men då hade oxå minstingen,2½år redan somnat.),vi kollade på Onskan och åt kladdkaka.

Ikväll ska ja till Erik och fira honom, han har ju fyllt 18 år :) Så de kommer bli skojskoj!

image16

Ha de gott! 


JAA!

Vilken lättnad! Va glad jag är! jag kom in på foto! och ja tror att detta kommer bli jättebra och en jättebra klass! Foto och text klass <3 Ja går nu i MP1C men kommer gå över till MP2B i höst!! Kan inte beskriva min lättnad!! :) :) 
Vatt och fikat på stan med Therese och Eric sen kom Erik med, haha dessa namn! att de ska uttalas samma:P

kram på er!

Fredag och skola, bara ca 1½ timma kvar...

Sitter här i en datorsal på mediekunskapen, ska skriva en recention och sen en text om ngr skådespelare typ. Om 1½ timma vet jag förhoppningsvis om jag kommit in på Foto, det är nervöst och ja hoppas verkligen att jag kommer in... vet inte vad jag göra annars!

Efter skolan så ska ja på stan, köpa olika saker, presenter och hårnålar typ :) Ska väll träffa Therese skulle ja tro och fika med Eric sen :)


Är lite små orlolig för helgen, hur de kommer fungera med vissa saker, men ja hoppas verkligen på det bästa!...

Ha en toppen helg!


Imorgon Torsdag är det...

Imorgon är det bara tio, TIO dagar kvar med den nuvarande klassen, MP1C, sorgligt. Vi har haft det så bra, i 2 hela terminer. Vi var 32 men senare 30, tror inte jag fattat vad denna klassen har fått mej att må bra, den goa gemenskapen och glädjen vi har haft tror jag ingen annan kan fatta. Men nu när det bara är tio dagar kvar i skolan med dessa underbara människor så får man helt enkelt bara ta och ta vara på de dagarna!

Nervös inför fredagen, alltid ska man vara nervös för något! Börjar bli riktigt jobbigt! men iaf så ska vi få reda på våra nya klasser på fredag. Och det jag är mest nervös för är vilken inriktning jag kommer att hamna på. Vill så gärna ha FOTO men det är ju oxå den inriktnnigen som är mest eftertraktad och bara 16 elever kommer in på den.. Så de är bara att hoppas!

Onsdag, duktig!

Dagen började med Engelska muntligt NP, de känndes som om de gick rätt bra trots att jag var hur nervös som helst! Efter det åt jag lunch med Patricia och följde med henne till hennes praktikplats, frisörsalong, martina och malin kom dit för att Patricia skulle testa göra balfrisyrer på dem! Jag gick tillbaka till skolan för att göra en utverdering men senare tillbaka till frisörsalongen för att se om de kommit fram till något resultat, malin hade blivit jätte fin i håret! :) Duktig är hon patricia! Sen började Patricia på med Martina men det resultatet hann ja aldrig att se för ja skulle till bussen där jag skulle möta Erik.

Väl hemma somnade jag och senare på kvällen var ja ute och sprang 4km! Hoppas verkligen inte att jag drabbas av en sån träningsverk som man kan få när man sprungit efter att inte ha tränat på länge. Imorgon ska vi springa runt munksjön på idrotten och det är lite mer än 4km! hoppas ja slipper träningsverk och att ja orkar springa det!

Tankarna faller bort när ja skrattar och har roligt, de faller bort när jag är ute  och går (för det mesta iaf) de försvinner även när jag springer för då faller tankarna på "jag måste orka!" De är skönt att kunna släppa de oroande tankarna på annat ibland.
image14


Tisdag

Nu är äntligen tisdagen förbi, tisdagar då huvudverken brukar komma. Men den ko redan igår, men nu är den borta. Gick i skolan alldeles för länge, 8-16.35 är väll schemalaggd tid.. men dagen är lång, för lång! På syslöjden idag hade vaktmästarna mfl. börjat tömma eller rent utsagt TÖMT lokalen. Inga bänkar, skåp, symaskiner, ingenting! Lokalen skulle byggas om.. till en danssal!. Vi väntade på läraren, hon var lite sen, hon släppte in oss i den andra syslöjdssalen, där inne var det kaous! lådor, bänkar, skåp som höll på att välta, grejer överallt och här inne skulle vi ha lektion.. Det första man fick göra var att rensa på en plats som man kunde ställa symaskinen på.

Efter skolan gick jag en promenad, ca 45min, skönt! Igår gick jag ut 1h! Hoppas ja kan hålla detta i fortsättningen, känner att ja mår bättre av det, andas frisk luft och lyssna på musik och försöka koppla bort att oro som jämt ligger runt om kring mej.  Mår bättre idag, tänker inte lika mycket på det som hänt som ja gjort de senaste dagarna. Det tynger, ja hoppas att det blir bra, bra snart.. 

Imorgon har jag NP muntligt i Engelska 11.25-11.55, lunch, göra en datorkunskapsuppg (kanske) och efter detta vänta till 14.10 för att göra en utverdering för hela läsåret. Jobbigt att det ska ligga så långt efter det att vi slutat.. slutar ju i vanliga fall 12.20 men har verken vanlig Tyska eller Engelska imorgon.
Take care! 
image10
Bild från promenaden igår :)

Redigering efter redigering..

Vet inte om ni märk att ja försökt att få lite ordning på Bloggen. Går väll sådär, den är inte klar än på långa vägar men försöker lära mej hur man gör men som tur går det frammåt!

Måndag

Sitter här i soffan, gör inte så mycket, tvn står på och jag är allmänt trött och små irriterad.
Varit i skolan en lite sväng idag, började 09.30 med matte, läst ut A - kursen så vi jobbar lite smått med B - kursen och så hade vi lite betygsnack. Sen så träffade ja Patricia på lunchen och sen va de mediekunskap och då skrev ja lite på en recension.. Sen hade vi ingen medieproduktion för den kursen är slut men vi ska på lektionen på fredag för då ska vi få reda på våra nya klasser och spårinriktningar! Nervöst!

Går bara och tänker på en sak hela tiden, en jobbig sak... egentligen kan nog ingen direkt göra något åt det... men de är grymma jobbigt... får svårt att sova och konsentrera sej.... usch...

image3

Ny blogg, Söndag

Hej!
Christin heter jag, jag tänkte att ja skulle börja skriva ner lite om vad som händer i mitt liv och så.. Får de om det kommer att fungera.

Idag har jag jobbat på Hobby Fritid (fjärde söndagen nu, ska jobba där i sommar). Det var lagom mycket folk som kom och handlade tillbehör idag så de gick bra, även massa krongel i datorskystemet och konstiga frågor som jag inte kan svara på. suck. men skönt att tjäna lite pengar iaf, de behövs verkligen! Kontots pengar går åt drastist i vissa perioder.
Efter jobbet åkte ja hem och åt middag och sedan iväg till mormor och morfar för att fira lite morsdag :) Gott med tårta!

Har konstaterat en sak efter en del jobbiga saker... "Livet är ingen dans på rosor". Även om man känt att allt varit bra en längre tid och man mår toppen.. så plötsligt händer det något som får hela världen att vändas upp och ner... Livet går upp och ner hela tiden...

För övrigt så fyller Erik 18år :) Grattis!

/Christinimage2

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0