Torsdag

Nu var de länge sen jag skrev igen, Hej!
Vet inte riktigt vad jag ska skriva. På ett sätt känns det som om det händer hur mycket som helst, att det är fullt upp hela tiden, medan jag ibland kan känna att livet känns segt och att det aldrig händer någonting alls. Men tror jag har det rätt bra ändå.

Denna vecka har vi haft projektvecka i skolan, vilket innebar att vi skulle jobba i blandade grupper med elever från 2an och 1an. I min grupp är det Rasmus från min klass och Stina från 1an. Det har faktiskt funkat riktigt bra måste jag säga, men lärarnas planering om att vi ska vara i skolan8-16 var helt värdelöst, jag har stuckit från skolan vid 11-12 tiden hela veckan :) Temat för veckan är "Hälsa". Imon har vi  2 muntliga redovisningar samt en "storgruppsdiskussion".

Igår var jag och kollade på bland annat Clara som gick balen tillsammans med Emil! Mycket fina var de! Idag blev det att kolla på bal igen, och idag var det Eriks tur. :) Riktigt snygg den människan ;)

Tror ingen fattar hur avunsjuk jag är på de 3or som nu går bal och sedan tar studenten, jag vill med sluta skolan! Bort från plugg och en klass som inte fungerar som den kanske borde...

Aja,

Ni får jätte gära komma med förslag på vad jag ska skriva om här på min blogg så jag kommer igång lite! :)
Har bara ett förslag än och det är:
  * Eriks förslag - skriv om mig som om du vore ett stort fan till mig!

Visst skulle jag kunna skriva om det, är ju lite av ett fan till honom, men kom gärna med fler förslag om vad just ni vill att ja skriver, helst andra förslag än massa fan sidor, kan ju inte vara fan till alla :)

/Christin R

EU-dagen

I lördags firade vi i Jönköping EU-dagen.
Alla de kommunala skolorna plus Grennsskolan var i Rådhusparken och hade hand om olika saker. Det var dans, musik. fäktnig, aerobic, modevisning med mycket mera framme på den stora scenen. Sen en liten scen där esteterna sjöng, bäckadahl bjöd på grillade fruktspett, ED hade lite handmassage och Sanda hade hand om lite hälsotester, och detta bara lite av det som hände i Rådhusparken.
Vi på media - foto skulle fotografera allt som skedde + i den ateljen som vi satt upp, tyvärr fungerade inte blixtarna och det riktigt som de skulle. Vi fick fotografera de ettor som stod som skyltdockor, oss själva samt de som passerade ateljen.
Detta blev en mycket rolig dag! :)

Lite bilder på mig, Lejla, Julia och Linn :)


    
 
(blev ngt fel vid uppladdningen, därför vissa bilder kan ha "döda pixlar".)

/Christin

Att älska barn!

Jag är söndagsskolsledare i min kyrka och igår hade vi avslutning inför sommaren. Vi firade den uppe på Furuklint som det så fint heter, kyrkans sommarhem.
Att se alla de där glada barnen springa omkring efter en kortare gudstjänst med mycket sång, drama och predikan var underbart! Älskar att se de där barnen leka, så glada och fantasifulla. Även de barnen som inte förstod sig på vad leken "dunken" var för något försökte hänga på och gjorde precis som de andra medtävlande gjorde.


E
fter fika och lek uppe på Furuklint blev det ner till naturbruksgymnasiet för att spela brännboll, de som var med var allt ifrån småbarn till vuxna. Att se så mycket barn ha så roligt är fantasktiskt!
 
I artonårspresent fick jag en kopp där de står "Världens bästa mamma" från Jonatan, en bok som hette "Boken om mammor" från Fredrik och ett kort med ett litet barn som står och lyssnar på sin mammas gravida mage av Erik. Dessa tre saker är säkerligen täcken på att jag kanske ibland beter mig som en mamma, vet inte, men ja ser mig själv som ganska omtänksam iaf. Sen så har jag ju en lillebror som jag passar då och då. Sen älskar jag ju barn som sagt!

Lite bilder från Söndagsskolsavslutningen:
      


/Christin


Att göra om layouten på sin blogg...

Att göra om sin blogg så att man känner intresse för att skriva i den är inte alltid enkel, man måste få tid, hitta inspiration och egna ideer. Som ni ser har jag påbörjat en liten förändring :)


Har haft så väldigt mycket för mig nu under den senaste tiden, sen jag fyllde 18 år. Som ni ser i förra inlägget så hade jag ngn slags kris dagen innan artonårsdagen, men den dagen blev sen hitils bästa dagen i mitt liv! Tack vara mina vänner! Så otroligt glad att jag har er, och ni som gjorde den extra speciell vet nog vilka ni är :)

Sen artonårsdagen har det blivit firande på olika sätt, wollybollstart, jobb, söndagsskolan, fira valborg, fira förlovning för Dennis och Ottilia, plugga prov, inlämningar och läxor, plugga teori på körskolan och mycket mycket mera!

Nu ska ja sova! Ha de underbart!

/Christin R

RSS 2.0