Bildspecial - Åre

Här kommer lite bilder från åre! Tog inga egna bilder eftersom mina kameror blev hemma eftersom den ena är sönder och den andra har de lossnat en sak i objektivet. Men har fått en massa bilder, och fler bilder kommer jag få. Så kanske kommer en uppdatering om några dagar :) ( håll musen över bilden så ser du en beskrivning på vad bilden innehåller, sen kan du klicka upp dem när de gråa ramarna försvunnit runt dem för att få upp dem rätt :P)

BILDER ÅRE

 Erik tar avstånd från mitt leende? Gänget i backen och fikar :) Jag gjorde en bell på offpisten och efter mig kom Peter och la sig på samma ställe, minns ja rätt kom Engholm kort där på oxå! Bönnerna blev som galna när de såg kossan! Abbe, Engholm och kossan :) Ännu en gruppbild! Engholm gick upp tidigt varje morgon och bakade kladdkaka! Engholm och Johan tar en brottningsmatch innan sängdags vilket ledde till mkt värme, kärlek och dusch innan sängen! Abbe och Johan Som ja berättat innan skadade Erik axeln och här sitter han och kvider Sötaste paret :) Therese och Johatan! Therese och Jag :) Gänget åker, fin utsikt :) I hålet ligger Jakob, Engholm står och kollar på när Peter (tror jag) kommer farandes Ja Engholm och Erik hamnade i ngt bakhål och hittade lite pistmaskiner! Bussresan till Åre, Amanda och Jakob Emma och Peter Engholms kladdkaka delas ut i backen, Rogö och Abbe verkar skeptiska men ändå väldigt insatta i Kladdkakan (nästan) Hela bunten på fikapaus i backen :D  Även i backen skedde brottning efter fikat, jag är påväg till att hoppa på Johan och Engholm :D


/Christin

Heej!

Nu var de länge sen jag skrev! Men har helt enkelt inte hunnit eller orkat sätta mig ner och skriva för det har hänt så väldigt mycket.

ÅRE

Har ju varit i Åre med! Så underbart härligt blev det. Toppenväder de flesta dagarna och mycket äventyr upp på Offpisten :) Åkte i raviner, och på lavinrisk zoner, vilket var helt nytt för mig! Har inte åkt så mycket offpist innan heller, men det var skoj!
Det mindre roliga var vid kl. 14 på torsdagen, den dagen som vi skulle åka hem. Erik åkte i ravinen, for över ett hopp och såg inte groppen som var på andra sidan, voltade och vred axeln illa ur led. Therese och jag följde med honom till sjukhuset där vi fick de själva skadan, såg inte alls roligt ut! Stackan fick värktabletter och blev sedan intagen på ett annat rum där jag och therese var tvugna att gå ut eftersom de skulle dra tillbaka axeln. När vi fick komma in på rummet igen låg Erik där med öppna ögon, nedsövd och inte kontaktbar. Detta kändes obekvämt till en början, läskigt och känslosamt, höll på att börja gråta. Inte precis så man är van vid att se sin bästa kompis! men sen kvicknade han till, me inte i huvudet, en spruta som gjorde att han fick minnesförlust och lustgas som gjorde honom sjukt rolig :)
Party Party hela tiden :) Lustgastuben skulle vi smuggla med och festa på i helgen och sen en massa annat skoj hade han att säga :) Sen hade stackan minnestförlust och minns inte mycket från tiden på sjukhuset efter ingreppet på honom, han sa "hej Chistin" ett antal gånger :) Du är underbar Erik :)

Denna resa som ja var så orolig för blev helt toppen :) (Bortsätt från Eriks axel och lite andra missförstånd och saker som jag borde tänkt igenom mer :) )




HELGEN

Helgen var med toppen, kom ju hem i fredags morse och den dagen var väldigt lugn, var ju själv hemma :) På kvällen bar det åt till Malmbäck för en lugn Cafekväll :)

Lördagen kom Syrran och Olivia hem från Kittelfjäll sen på kvällen la Therese ljusa slingor i håret på mig och sedan åkte vi till allianskyrkan för att kolla på melodifestivalen och äta våfflor, blev oxå en väldigt lugn kväll, men alla var jus så trötta sen Åre så de var rätt skönt.

Söndag! Mysigaste dagen på länge! Lekte med barnen i Söndagsskolan, snackade med de äldre i kyrkan på fikat och bakade lite hemma, sen åkte jag och kusinen fredrik och fikade hos Farmor, vilket gjorde henne väldigt glad och de lever jag på än :) Sen bar de av till Ödestugu för innebanndy vilket inte alls var skoj i Söndags, vet inte vad det var men kul var de inte, sen hände en sak som gjorde mej så arg och ledsen att ja inte orkade mer än att åka hem, som tur va så skulle vi ändå hem just då. Men den saken är väll relativt uppklarad nu :)



PRAKTIK

Nu har jag praktik 2 veckor, vilket är skönt eftersom man slipper skolan :P Men är ju på ett äldreboende, vilket är något som jag aldrig hade kunnat tänka mig på att vara på innan, men nu så blev det så, och jag känner att det kan vara lärorikt och vissa gamlingar kan vara riktigt roliga :P
Har varit på terapin idag och ska vara där imorgon med. Idag så var de lite tipspromenad och Bingo och vi sjöng en sång och höll varandra i händerna och då såg man verkligen den lyckan som kom fram ur de 10tanterna som kommit ner på Bingot. Underbart att se :) Sen var de givetvis fika :P
Imon skulle de vävas lite och bakas och ngn skulle förmodligen duka, de skulle få göra saker som de tyckte om :) Sen skulle de komma några med underhållning och tårta :) Mumms :)



Var glad och tänkt positivt!

/C

Åre

Imorgon drar det iväg till Åre, iår igen! Än har jag inte taggat till eller fått riktig såndär längtan till det men jag hoppas att det kommer snart :) Annars kommer det väll imorgon, ska upp jätte tidigt eftersom vi ska vara i malmbäck klockan 7.00 så måste åka hemifrån vid 06.00 imorgon! Usch, men sant!

Men hoppas de blir bra :)



Ha de gött här hemma!

/Christin

:)

Håller på att trixa lite med bloggen, även om jag egentligen borde göra annat!
PLUGGA
PACKA
tillexempel!

sju månader utan dig (L)

Tiden rullar på, timma efter timma, dag efter dag, vecka efter vecka och månad efter månad. Något gör att vi orkar och klarar av att gå vidare efter något sånt här ofattbart. Jag tror det kan vara hoppet om att få se henne igen som gör att vi orkar, i alla fall tror jag att det ger mig den styrkan.
Sju månader av saknad <3
Viktoria Rogö


Onsdag

Nu är det nästan en vecka sen jag skrev sist, visst kommer de lite i perioder när man orkar skriva.
Ibland händer de så mycket att man får fullt upp med annat eller helt enkelt inte orkar skriva någonting. Känner sig stressad över andra saker som man måste göra, men hamnar ändå vid msn tillslut men då är de andra saker som tar upp ens tid och bloggen "hinns" inte med iaf.

Ska dra lite kort om min tid sen sist ja skrev:
Fredag: Skola, sen bowling med Lejla, Pelle och Linnea :) Sen en sväng till Tenhult och träffa vännerna där
Lördag: Bowling med vänner från alla möjliga håll i Eksjö, sen fika hos Julia :)
Söndag: Kyrkan på hjärtagudstjänst, besök på Hobby Fritid, sem 50min sen till Tenultssjön för grillning och lite så, sen hem 50min igen och sen iväg på Innebandy, där ja han spela 15min innan innebandyklubban genom ett slag av mig och Rydberg gick i två delar.
Måndag: Skola, sen gymmet med min vän Erik
Tisdag: Skola - slappis dag, va ute och fotograferade graffiti (www.pblogg.se) sen köpte vi fika och tog med oss till skolan och fikade innan vi redigerade våra bilder. Sen somnade ja nästan på teorin på areobicen (fick komentarer av Matilda att inte sova! sjukt pinsamt) men piggnade till när vi körde styrketräningen sen efter teorin. sjukt jobbigt!
Ondag: Go dag och inte allt för avanserad skoldag, men somnade nästan på samhällen, (även här är de ngn som komenterar att ja somnar, Lejla den här gången!) tror ja borde sova mer på nätterna! Sen stan och köpa lite underställ och så till åre och sen bussen hem med Erik.

Fullt upp hela tiden känns det som + att jag försökt hinna med att plugga lite mellan träning, skola och vänner! :)

Känner att jag är på gott humör just nu, vilket känns riktigt härligt! Kanske beror det på den höga musiken som spelas på mitt rum just nu :) (ni i klassen vet hur ja blir av det.. galen och tokig! alltid samma sak på idrotten, fredags trött och go musik = bra humör!)

Men nu är det snart Åre och visst ska de bli skönt att komma bort några dagar nu men känner mig inte alls taggad för det, kankse är de för att allt känns så stressigt just nu eller kanske för att ja är lite orolig för vissa saker inför den resan, men ja hoppas att de blir bra.

Ha de kanon!
/Christin R

RSS 2.0