Stress, stress, allt ska hinnas

Inte varit hemma en hel kväll på hela veckan, så mycket man vill göra och hinna med. Vara med vännerna är det bästa jag vet! Hade jag inte haft prov och läxor som med ska hinnas med hade livet kunnat flyta på. När man är ledig, bara få ta de lugnt och vara med vänner utan att tänka på allt som ska hinnas med hemma, alla krav både hemma och i skolan, allt plugg och allt annat. Ja orkar inte mer! Imon ska ja göra ett prov, skulle gjort det i tisdags... Känns inte som om ja kan det än, men ja orkar inte plugga mera.. Tyskan imon, hoppas verkligen inte ja behöver redovisa ngt, ja kan det inte, har inte övat någonting!

Orkar inte med detta mer, känns som om allt väller över, klumpen i brösten över att inte klara av skolan, att inte hinna med att vara med vännerna så mkt som man vill, inte kunna få eftermiddagarna lediga. Ska de vara såhär? Eller är det bara jag som är dålig på att planera? Har en uppsats som ska in nästa veckan, sjukt stressad inför den, knappt börjat och har haft en massa tid, Orka inte med detta mer. Så mkt som ligger bakom denna stress, hemmet, skolan, vännerna, körkort. Allt...

Kommentarer
Postat av: Anonym

christin då.. lider med dig..

men allt löser sig, det är inte hela världen om man kuggar ett prov eller nåt. man kan inte planera allting här i livet.. det blir förhoppningsvis bra ändå. svårt o definera o skriva ner vad man tänker..

men kämpa på, du fixar de Kicki!



Kram /en av många beundrare :)

2009-03-28 @ 14:12:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0