Så trött på skit!

Är så trött på sånt som fastnar i huvudet, aldrig försvinner och man bara går och tänker tänker och tänker på det. Vad
tjänar det till egentligen?

"Början på förändring nu Christin! Äventyret kan börja! Det kommer bli jobbigt ibland. Men det kommer vara värt det, det kan ja lova!"
/Matilda

Du är hälig Matilda! Tack!

/Christin

Vätterstranden

Denna helg spenderades på Vätterstranden!
Fredagen - Grilning på Vätterstranden
Lördagen - Sola och bada 4h på dagen på vätterstranden, sen hem ca 3h sen dit igen för Grillning, sen hem till johan för lite spel innan hemdags :) MYS!
Söndag: Jobba, skura båten, sola

Här är lite bilder sen Lördagens grillning :)


 




/Christin

Fotorunda

I måndags var jag ute på en fotorunda och fotogaferade lite, tänkte att jag skulle visa er några av de bilderna jag tog :)

   
 
     


Kommentera gärna bilderna :)

/Christin R

Sommarlov

Sommaren är i full gång med mycket att göra både innan och efter jobb och kvällar och helger börjar fyllas.

Känns inte som om jag har så mycket att skriva, men kan ju berätta lite kort om vad som hänt sen skolavslutningen :)

Skolavslutningsdagen bestod av mycket mys med vännerna, middag hos Johan, grilla på vättern, frukost på IKEA och massa:) Sen vart det massa studentfirande på Fredagen. Där efter har de varit mycket jobbande, lite besök på nyhem, träffa kompisar, haft körlektioner, tagit spruta, shoppat, Midsommar firades på Gullbranna med mycket Volleyboll, varmt väder och mys :)

Ja, det var väl i korthet vad som hänt sen sommaren började, skulle ja utveckla detta mera skulle ni inte orka läsa ;)


/Christin R

Skolavslutning imorgon!

Yees! Nu är de änterligen dags för sommarlov! Imorgon gäller det! Är så illa pepp! taggad!

Nejnejnej!!, snarare tvärt om! Känner ingen alls glädje över att det är skolavslutning i morgon, jo men visst, slippa skolan ett par månader kan  ju vara skönt, men de är inte det. Vet inte riktigt va det är som gör mej så otaggad. Men känner mej inte glad, inte på topp, ingenting. Kanske beror de på att jag varit sjuk och fortfarande får tillbaka en stark huvudvärk och har lite ont i halsen, men tror faktiskt inte att det har med saken att göra.

Det är något annat som ligger bakom min opepp, något som ja funderar över, som tynger mig, gör mej orolig och kanske till och bildar det där hålet i hjärtat, ett hål av sorg, tårar, falskhet och funderingar.  Kan inte sätta ord på vad det egentligen är, tror det är mycket som spelar in...


/Christin


Sjuk

I söndags hade jag en toppendag med mycket att göra, jobba, rösta, glass i lekeryd m.m. Mådde helt toppen hela dagen!
Sen kom Måndagen, pang poff, ja vet inte vad, men vaknade med värsta svullna, röda, värkande halsen! :S Huvudet dunkade något fruktansvärt och jag hade fått lite feber, hemskt va det! fattar inte hur man kan bli sjukt så fort :S

Nu mår ja bättre, förutom att halsen fortfarande tar kål på mej då.. Har fått ont i nacken oxå efter all film jag sett på idag :) Tror jag hunnit med iaf tre filmer, highwaymen, Yes man och Marley & Me.  

Imorgon får jag chansen att göra MVG-provet i matte som ja egentligen skulle gjort i måndags. (Min lärare gjorde ett slutprov i Matte B istället för nationella provet och klarade man VG på hennes "G/VG-prov" fick  man chansen att göra MVG-provet, och klarar ja de får ja MVG i matte...) Får hoppas ja är pigg nog att åka dit och göra det imorgon, känns inte lönt om jag mår piss eftersom ja känner mej tveksam på att ja kommer klara det redan nu som hyffast pigg...
Men får nog bli en sväng till skolan iaf, måste tömma skåpet och så med..

Vilket tåkigt och ointressant inlägg, antagligen för att ja inte riktigt är på humör för den där sjuka halsen..
/Christin


Bal

Något som är i full rulle under veckorna i jönköping nu är ju då balen. Här kommer tre av alla de snygga par som gått balen under den senaste tiden :)





   
 Clara och Emil             Frida och Erik            Johan och Sara


(blev tyvärr något fel i uppladdningen på en av bilderna igen..)
/Christin R

RSS 2.0