Linköping!

Igår så blev de hemfärd från en underbart mysig vistelse med Therese i Linköping hos Tamina. Vi hann med mycket under de här dagarna känns de som :)

Söndag - Bussen gick från Jönköpings resecentrum vid 10.05 det tog ungefär två timmar med bussen upp till Linköping. Första minnet av Linköping är "VA KALLT DE ÄR", riktigt isigt var de. Snö och massa :) Vi blev hämtade av Tamina och hennes mamma och åkte där efter hem till Tamina. Hon hade ett stort och vackert hus med höggt i tak :)

Vi satt säkert och pratade i över två timmar innan vi egentligen gjorde något. Men man har ju en hel del saker som man kan prata med när man inte setts på ett halvår! Mys va de :)

Sen blev de mat med en del av hennes släckt och sedan var de dags för bubbelbad i deras bubbelpool som de har utanför huset. De var mörkt ute och himlen var täckt av stjärnor när vi gick ut, endast iklädda i bikini i ca -18 grader. usch va kallt de var, var hur skönt som helst att sätta sig i poolen när vi gått i snön till den.

Sen kollade vi på film, hon hade ju värsta hemmabion :)

Måndag- upp och duscha, tamina dukade fram en massa frukost och sen bar det in till Linköping! Vi började med att gå runt lite på stan och sedan satte vi oss på ett fik, vi fastnade nog där i över två timmar :)Sen gick vi in till Akademibokhandeln och kollade lite på böcker vi hittade två böcker som vi tyckte va roliga. De hette "Lilla snippa boken" och "Lilla snopp boken". Detta var faktaböcker för barn :P Sen gick vi in i lite affärer till innan vi gick till bion för att hämta ut biljetter. Vi skulle se filmen Australia :)

Därefter gick vi och åt på taco bar tror ja de hette och där satt vi i kanske 1½ timma med. :P
Sen blev de bio, filmen var jätte bra och innehöll verkligen alt man kan tänka sig! Har nog aldrig blivit så tåröggd under en film som denna, så många olika känlor!
Sen tog vi tåget hem till tamina och där sjöng vi Singstar och hade de mys :)

Tisdag - Denna dagen fick vi sova så länge vi ville för Tamina :P Eller hon drog upp oss vid 12 och sa att vi skulle äta frukost :P Dagen blev lugn, vi spelade Guitar Hero och sjöng lite Singstar. Sen åt vi innan vi fick skjuss till stationen inne i Linköping, där tog vi bussen hem :)

Kvällen avslutades hemma hos fredrik, min kusin tillsammans med Jonatan, Therese och Fredrik efter att ha kollat på när gänget spelat hockey på råslätt.

Tack för tre underbart trevliga dagar tillsammans med er, Tamina och Therese :) <3 längar till nästa gång!

Lite bilder:
   
   
  

(Vissa bilder blev en aning pixliga/skumma i uppladdningen..)

/Christin


Kommentarer
Postat av: Clara

Låter ju som en rolig vistelse :)

2009-01-08 @ 17:37:49
URL: http://claralennartsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0