Helgen =)

Ja, nu har ännu en helg gått. Fort har det gått. Men de har varit en ganska bra helg med mycket att göra.
Ska dra en sammanfattning:

Fredag, ungdomskvällarna har startat upp i Tenhult, mycket nytt. Vi hade möte i allianskyrkan tillsammans med pingst. En drös med ungdommar, mycket trevligt, sen blev det en sväng ut i skogen til Jakob.


Lördag, dagen då jag och Patricia skulle dra med Therese och Amanda till Gränna och Visingsö. De visste ingenting! Ska dra dagen i klockslag:
08.41 Tåget gick till jönköping från tenhult. Vi var framme i jkpg vid
09.00 då hade vi satt på amanda och therese deras regnkappor bak och fram och luvortna över huvudet. Vi gick runt på Ica och stationen till
09.20 gick vi på bussen til Gränna, amanda och therese fick ta av sig regnkapporna men lämna själva luvan kvar på ansiktet, vi frågade om de gick bra att de kunde sitta så en stund och de sa de gick bra
10.20 kom vi fram till Gränna. Satte Amanda och Therese på en bänk medand Patricia gick och köpte biljetter till färjan
10.30 gick vi på färjan till visingsö, först då när färjan börjat åka så fick de ta av sig luvorna. De blev jätte glada och smått överraskade av vårat påhitt :) Vi betättade hur dagen var planerad och de blev jätte glada. Det vi skulle göra på visingsö var nämligen en sak vi pratat om att vi skulle gjort en hel helg eller ngt i sommras, cykla tandemcykel!
11.00 vi gick i land på Visingsö i regnet och hyrde två tandemcyklar.
Vi fikade typ med 40min mellanrum. Jag och patricia hade med oss, Chockladmuffins, Chokladbollar, Kladdkaka, Fruktsallad, Grädde och Goda Mackor med sallad och skinka. =)
14.00 vi lämnade tilbaka cyklarna, efter att ha cyklat i regn 2h och 1h uppehåll.
14.10 vi gick i land på färjan till gränna
I gränna köpte vi var sin "klubba", de smakade väldigt skummt och gammalt så de hamnade i soppetunnan.
15.10 gick bussen tillbaka till jönköping. I jönköping missade vi den bussen som vi skulle åkt med eftersom den bussen vi åkte med var sen. så vi fick vänta en timma på nästa ioch de gjorde att vi fick planera om kvällen.

Therese följde med mej hem och vi lagade tacos. Senare på kvällen åkte vi till Jakob (21.00 var vi hos honom) Ja var sjukt trött och höll på att somna i fåtöljen som jag satt i. Så vid 22.15 gick jag och therese och sov i jakobs säng till 22.45 sen så åkte vi iväg till Ödestugu och pratade med lite annat folk om vad vi skulle hitta på. kvällen slutade hos fredrik i tenhult. Vi skulle kolla på film, ja somnade först ett antal gånger i soffan och sen på golvet :P Var så sjukt trött!

  

Vi ska snart av tåget i jönköping och jag och patricia tar på amanda och therese sina regnjackor bak och fram
Här är vi inne på ica (Therese har bytt jacka för att kunna ha ett hål att andas ur. Christin: "Gissa vad du har i handen Therese" Therese: "Hm... en... morot?" Haha kul var det!
Amanda till vänster och Therese till höger på bussen till Gränna =) tanterna brevid oss undrade först om de var möhippa på gång(var fler som hade frågat det)sen efter ett tag så frågade de "sover de nu eller?" haha de var nästan synd om dem, men de såg roliga ut. Therese och Amanda påpekade att de säkert inte skulle vara ungdommar uppe så tidigt, just då kom det in en hel drös på bussen :P
(Efter en anledning kunde ja inte ta kort på visingsö) Här är mina sockersöta vänner =) De ´väntar på bussen som ska ta oss tillbaka till jönköping och nu står de och äter på de där gamla klubborna.
TACK FÖR EN UNDERBAR DAG TILLSAMMANS MED ER!
KÄRLEK!<3



 

När jag kom hem (02.00) gick jag direkt och sov, somnade så djupt att ja började drömma läskiga och skumma mardrömmar, vaknade 20 min senare (trodde att de gått minst 1h) av ett sms, tack för det! Då slapp jag mardrömmarna =)



Söndag, Gick upp vid 12 typ, kände att ja behöve sova, åt lite frukost framför TVn och satt sedan framför datorn ett tag. Klockan 15,30 lagade ja och syrran söndagsmiddag. pappa hade sagt till mej att laga mat av potatisen och köttfärsen som fanns i kylskåpet. Ja tänkte " va gör man av det?!". Det blev typ avlånga köttbullar med tacokrydda (stekta) med klyftpotatis, beanese sås och tomat och gurka :) Mumma blev det, pappa och mamma hade inte fått se va vi gjorde så de blev en glad överraskning.
 
Sen kom Linda och vi åkte och spelade innebandy i Ödestugu. Kul! Men fick lite stryk idag, men sånt får man väll tåla! :)

Har förövrigt varit väldigt glad i dag, fått en del komentarer om det, vet inte vad det beror på men tror jag har tänkt positiva tankar och varit pigg för en gångs skull!
Är fortfarande relativt pigg! men Ska snart gå och sova, klockan är ju trots allt lite över 23.

Ha en bra vecka!

/ ChristinR


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0