En dag av plugg...

Jo dagen började med stress som vanligt, mamma fick skjussa upp mig den lilla biten som jag har till bussen annars hade jag aldrig hunnit med den. kunde inte springa med alla de fullproppade väskorna som jag hade med mej heller.
klassrådet och 40min in på fotolektionen blev klassen sittandes i caffeterian eftersom våran fotosal hade drabbats av någon skumm doft, läraren bjöd hela fotogruppen på fika =) De var mumms =)

Vi kunde senare gå ner i salen, som då inte längre luktade illa. vaktmästarna och städeskorna hade varit i den och fixat lite. Dagens lektion bestod av att fotografera skolans mat, få den att likna en rätt som skulle kunna serveras på Opera eller något. Ja tycker att våran grupp lyckades väldigt bra. (Bild kommer längre ner). Den andra gruppen lyckades nog med bra, såg ut som de på den bilden jag såg iaf :) De var skoj, testa att bygga en lite ministudio åt våran talrik med mat och lägga upp maten så den såg lyxig ut. Sen att fixa och trixa med all ljussättning och det.

Under lunchen så stod Ja Matilda och Jonatan och kollade ner över matalen. Rätt som det är säger
Matilda " Kolla vilken liten kille som går där med sin mamma"
Jag " MEN DE ÄR JU MIN BROR!!!!" haha
Så vi rusade ner för trapporna för att hinna ifatt dem :P David skrattade =)
Haha de var komiskt, viste inte att de skulle komma:P

På Areobicen hade vi först teori om muskler och sånt och sedan ett "medelpass, eller Maja special areobicpass". Det var sjukt skoj med alla hennes "apa-rörelser" :P Haha

Efter skolan så tog ja bussen till mormor och morfar där jag skulle få plugga, helt i fred utan att några jobbiga föräldrar och syskon kommer och stör. Heller inget Dator som lockar, de har visserligen en dator men, när ja är där lockar inte datorn.
Mormor och Morfar var hemma en kort sväng innan de åkte, vid 18.40 så höll ja på att somna på mina högar av böcker så de blev 10min sömnpaus i soffan och sedan gick ja ner till köket och bryggde kaffe, morfar kom hem då och tog fram lite fika =) Mumma

När pappa kom för att hämta mej vid 21.30 så kom morfar upp med ett fat med 2rån med smör,sylt och ost på och ett glas cola, när ja tog upp ett av rånen så såg ja va morfar hade gömt under. Ett PEPPARKAKSHJÄRTA :) Min morfar är gullig =) Blev så glad!

Menmen nu är jag hemma sen ca 30min. Kom iväg från mormor och morfar vid ca 22 och när ja åkt i 5min så kommer pappa på (eller morfar ringer) att han glömt en sak, så de var bara att vända. Då kom stressen fram igen, ja måste öva på min engelskaredovisning och ja allt, och så fick  ja ta en extrasväng på ca 10min. Menmen, ja är dum som sitter och skriver detta långa inlägg när jag egentligen känner mej så stressad. Men men, datorberoende kanske? Eller lite iaf, iaf när jag har en dator i närheten. (undantag - hos mormor och morfar (=)

Min hemska vecka:
Måndag: göra en layout till min hemsida
Tisdag: INGET!
Onsdag: Engelska Oral Presentation, Matte prov (intervju men de skiter ja i, får hitta på ngt till mitt reportage, behövde inte vara på riktigt, ska nog blanda lite)
Torsdag: Tyskaprov
Fredag: Tyskaprov igen!

hm.. känns som om de var ngt mer, menmen får hoppas på atrt de går bra, orolig för allt de där i skolan. orkar inte med det längre helt enkelt!

Nu ska ja prata engelska med mej själv!

God natt sen!
/Christin

Bilder på maten vi fotograferade:

Man kan väll knappast tänka sej detta som skolmat?


(OJ! BLEV LITE VÄL LÅNGT:p)

Kommentarer
Postat av: Clara

Åh vad mysigt med din morfar där jah.

2008-10-22 @ 22:45:38
URL: http://claralennartsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0