Bra dag!

Skolan idag rullade på precis som vanligt, tyskan kändes relativt bra idag och fick bara egentligen en liten anmärkning på den lilla övningsuppsatsen som vi gjorde igår/idag. Konstigt nog, tror han inte rättade så noga :) Men ibland kankse man bara har tur.
Sen var de ju få fredagsfikan som stod på tur, (den valiga håltimman från 09.00-10.50) idag blev den tillsammans med Matilda =) Tack för en otroligt mysig stund tillsammans med dej :) Du uppmuntrar så mkt, du är guld värd (L) 
Sen var det dags för idrott - idag skulle vi befinna oss på friskis & svettis för att ha ett så kallat "medelpass". Skoj var det :) men kan jnog säga att det "pulspasset" som vi hade med areobicen i tisdags på friskis var lite roligare. Högre tempo, men ändå lätt att hänga med på det instruktören gjorde, vi var fler och det var kul att det var en kille som instruerade, blir ju lite annorlunda då. =)
Eftermiddagen bestod sedan av Multimedia och Mediekommunikation. kul? Nja...

hem - ta lite höstkort tills det attt batrteriet i kameran dog!

Sen blev det Bowling tillsammns med älgabecksryds tonår! Det var riktigt skoj, lagtävling och taggade som få, iaf i början!
Sen blev det fika hos Fredrik E innan vi senare beslöt oss för att dra oss hemåt då alla började bli så lama och flummiga av trötthet =)

Tack alla ni som gjorde min dag så bra =)

/ god natt Christin



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0