Afrikadagen


Dagen började med skola, brahesalen kl. 08.00. I vanliga fall börjar alla på skolan kl. 09.30 på måndagar, men eftersom lärarna bestämmt att temadagen skulle inträffa just en måndag så var de vara till att gå upp tidigare.

Som sagt började dagen i Brahesalen. Samlingen började med dans och sång av esteterna (och natur-musik). Till en början kändes det som om de skulle bli en rolig samling, men då kom det upp en, en som hade jobbat ngr år som journalist i afrika. Då började huvudet nicka och ögonen slå igen. Det var en hemskt jobbig situvation, men som tur var va jag inte den ända om man kollade sig runt om kring. Efter samlingen blev det KAFFE! Det räddade kommande delar av dagen.

Dagen fortsatte med en samling i ett klassrum, vi lyssnade på en som jobbat i afrika, hon kunde man lyssna på och hon fick det vara intressant. Skönt det iaf :)
Sen blev det Afrikansk gryta till lunch innan vi tog en promenad till pingstkyrkan där vi skulle få se en två timmar lång film. Filmen, vars namn jag inte minns, var helt okej.



Efter filmen blev jag hämtad av min käre kusin Fredrik. Vi åkte till Östra kyrkogården där vi skulle leta upp Viktorias plats.
När man läste på den där brickan som fanns på stenen känndes de så konstigt, man kan inte riktigt förstå det än.. solens strålar trängde igenom de höga buskarna som var vid sidan av stenröset, det lyste på hennes sten. Så fint, men då annorlunda och obegripligt...





 







Kommentarer
Postat av: Clara

mh... det va en konstig känsla... <3

2008-10-07 @ 13:40:34
URL: http://claralennartsson.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0