Deppdag

Imorgon är det Nyårsafton och ja känner mig verkligen så otaggad. Ingen tog tag i nyår i år så lite huxflux ska vi plötsligt fira nyår i Eksjö. Visst de kan säkert bli jätte skoj, lära känna lite nytt folk och göra ngt annat än vanligt på nyår, men känner mej inte alls taggad för det, inte idag iaf, känns som om ja lika gärna kan vara hemma.

De är mulet ute och svinkallt vilket gör dagen ännu dystrare.
 
Sen är de ju den 30 december.. Vilket innebär att Viktoria skulle fyllt 18år. Vilket hade inneburit massa nya möjligheter för henne. Har varje år gått och skrattat åt henne för att hon fyllt så sent på året. Men inte i år.. Känns så konstigt att hon är borta, att man inte kan ringa eller skicka det där grattis smset till henne. Hon blev alltid så glad och man kunde känna en glädje i sig själv, men inte nu. Men hoppas verkligen att hon får de största och finaste kalaset i världen där uppe i paradiset, man hör ju bara på namnet, paradiset, visst borde hon få en underbar födelsedag?

Gott nytt år på er alla om ja inte skriver imorgon!

/C

Jul

Jo, har ju inte skrivit på ett tag nu. Beror förmodligen på att jag inte orkat eller haft annat för mej. skolan är slut och det är jullov, julafton börjar närma sig, redan imorgon! I söndags var de städning och julpyntning på rummet som gällde och igår va de julgodis och städning och pyntning av den nedre våningen, samt vissa delar av övervåningen. Därefter var de en sväng ut till Linda i Taberg där ja tillsammans med ngr andra goa flickor hade en trevlig kväll med en god middag och julklappsutdelning tillsammans =) Idag har det oxå blivit julgodis och ska snart ut i köket för att hjälpa pappa med julmaten som ska ätas med familjen i eftermiddag =) GOD JUL PÅ ER! /Christin

Äntligen!

Äntligen har jag fått knas på den där kodmallen :) Som de ser ut nu så fungerar allt! Toppen! Nu ska ja väll bara fixa om den lite i färger och bilder (bilderna är ju inte mina, utan stilmallens) sen får de duga =) Nu blir det snart sömn! /Christin R

Hahaa

De fungerar inte :P Har fått knas på startsidan nu iaf, men klicka inte in på de andra sidorna i menyn :P de ser hemskt ut... måste äta nu iaf! Glöm inte att komentera förra inlägget! /Christin

Hyffsad knas!

Ser ni! Börjar få knas i kodmallen på bloggen, fattar inte varför de blev som de blev menmen :P

Har inte skrivit på ett tag och de beror väll helt enkelt på att ja hållt på med redigering i kodmallen såfort jag varit inne på bloggen :)

Sitter och funderar på hur ja ska göra med mitt hår. Den mörka färgen har börjat gå ur och ja känenr att ja vill göra något med det. Antingen blonda slingor eller brunt igen. Va tycker ni?

BLOND eller BRUNETT?

vore tacksam för lite komentarer :)

hejhejhej

Jo, sidan håller på att redigeras om och om igen såfort jag hinner gör jag lite, men den är inte klar.. testar lite olika, oh jag får verkligen inte upp menyn.. antingen får jag leva med det eller ta bort denna bloggen, vilket jag inte vill göra..

Besök: www.perbrahe.nu/anv117

Nu ska ja sova
/Christin

Hej!

Mitt multimediaprojekt är uppladdat på internet nu, en testsida till allianskyrkan =)
Vi har en liten tävling i klassen nu under jullovet om vem som kan få flest besökare, vore jätte kul, bra, snällt ifall ni klickade in på min sida =)

http://perbrahe.nu/anv117

Tack på förhand!

/Christin

ps. besök gärna mina klasskamraters hemsidor oxå!
Lejla: http://perbrahe.nu/anv118
Linn: http://perbrahe.nu/anv112

blogg på redigering igen

Bloggen ska ändras om... har inte lyckats få upp menyn än heller konstigt nog

Minnen

Illamående med tåren i ögat, kollat på lite bilder, på Viktoria.
Går fortfarande inte riktigt att förstå..

Saknar dig så, älskar dig <3


/Christin

fem månader sen

Minns det fortfarandra lika starkt, natten för fem månader sen. Kan inte förstå hur tiden har hunnit flyga så fort, känns som om det var så nyss.. men ändå inte. Känns fortfarande så konstigt att tänka att hon inte längre finns i bland oss. Visst tänker man lite extra såhär, snart ett halv år... usch. jobbig tanke det där. 
Hoppas du har det fint! <3
Viktoria Rogö - saknar dig så otroligt mycket! 



(ändrat 7/12 efter lite felberäkning, ber så mycket om ursäkt.. Går inte att tänka rätt ibland)

Förändring på G?

Trots att det ibland är jobbigt hemma eller med vissa andra saker så känner jag en konstig känsla. En känsla av förändring kanske? Jag känner mig sprallig, glad, tokig, dansar och har party mest hela tiden, i skolan och hemma när jag är själv. Känns som om ja i skolan har börjat bjuda mer på mig själv, våga mer på något sätt. På idrotten, dansa runt med en basketboll? hmm, låter skummt men sant, varför? Ingen aning! Klasskamraterna skrattar åt mig och undrar vad det är med mig. konstigt? nepp inte alls!

Kan detta vara ett tecken på att ja håller på att förändras? Eller att ja vill dölja saker som varit jobbiga i livet? Ja kan själv inte svara på det. men de känns ändå som om de är en positiv förändring som sker. Tror även att de kan bero mycket på att ja försöker se mer positivt.

Tokig, är vad man kan kalla mig, särskillt när ja är riktigt trött, flummig och helt borta. Mediekommunikationen tillexempel, garvar egenom den, helt crazy! Men där i min lilla grupp om fyra personer så är de ju förståss inte bara jag som garvar utan de andra också.. Men ibland kan man ju fundera på vad det är de skrattar åt? Mitt konstiga beteende kanske? Eller varandras. Vi garvar nog mest åt varandras komentarer och konstiga tankar om de russinpepparkakor som vi ska göra en marknadsföringsanalys om. Kul är de iaf. Tack för att ja har er att garva med/ åt! =)

Har en flicka i skolan, hon borde veta vid det här lagret vad hon betyde för mig, vilken glädje hon har sprudlat på mig och vilken underbar person hon är. Tror det är mycket hon som gjort att ja börjat må bättre, våga mer och inte vara lika rädd att skämma bort mig, hon har fått mig se posivit igen.Tack!


/Christin

Hej

Nu har ja inte skrivit på ett tag men de har varit en del annat som har tagit tid. Samhällsprov, fotoläxor och lite annat som tar sin lilla tid.

Veckan känns som om den har varit väldigt intensiv, men egentligen har ja nog inte gjort överdrivet mycket, förutom att pluggat och sovit.

Helgen kommer bli väldigt intensiv som den ser ut nu, riktigt fullproppad! Kommer bli en härlig helg, men bara om jag klarar av den.

Fredag: Går i skola 08.00-16.30, där efter följer fyra fina flickor med mig hem för en mysig kväll tillsammans.

Lördag: Klockan 13.15 åker jag till Malmbäck för att klockan 14.00 äta julbord för att senare gå på julkonsert vid 16.00. Där efter lär det bli något på kvällen, lär inte åka hem i mellan iaf.

Söndag: 10.00 Söndagskolsfest förberedelser + övning med barnen. 12.30 Förmodligen hemma. 16.00 Åka för att se Tigers Ik spela korpenmatch kl. 16.30. Därefter stannar ja nog i stan tills det blir bad med LRF kl. 18.00, är nog hemma frammåt 22 tiden.

LÄR VARA TRÖTT EFTER DENNA HELGEN! =)

/Christin R

RSS 2.0