Hej! Taggar Tågluffning!

Det har gått ett par veckor sedan sen jag skrev sist och det beror helt enkelt på att jag haft mycket att göra. Jag jobbar 9-18 varje dag och där efter är det alltid något som händer. Har varit på Gullbranna några av sommarens helger och njutit av solen.

Nu sitter jag på jobbet, det är förmodligen min näst sista långa dag den här sommaren. Kommer kanske jobba någon dag någon helg men inte någon veckodag. Anledningen till detta är att jag drar iväg ut i Europa på måndag morgon!!

Ut i Europa, vart mer exakt ska du? Jadu, överrallt och ingenstanns skulle ett bra svar vara på denna frågan. Nej, men ska helt enkelt ut och tågluffa och där med hinna upptäcka en hel del länder under de 2 ½ veckorna som jag och mina tre vänner Therese, Patricia och Amanda. De städer vi förmodligen kommer besöka med något extra stopp i några mindre städer mellan är: Köpenhamn (Danmark), Amsterdam(Holland), Paris(Frankrike), Nantez(Frankrike) (eller i närheten), Barcelona och Lovisas camping 8mil söder om Barcelona(Spanien), Lyon(Frankrike), Wien(Österrike), Krakow(Polen), Hamburg(Tyskland) Sen kommer vi åka hem :)

Detta kommer bli ett riktigt äventyr! Börjar bli nervös över hur det kommer gå för oss fyra tjejer, läsa kartor, hitta boenden och statoner och allt det dära. Detta kommer garanterat bli ett minne för livet och ett av mina största äventyr i livet.
Genom att skriva här nu börjar ja känna mig taggad! Bort från allt här hemma, äventyr! Semester! :)
Längtar! Måndag klockan 08.53 börjar resan med tåg med avgång från Nässjö :)

Om jag inte skriver innan jag åker får ni ha det så bra!
Kram Christin!

RSS 2.0