Viktoria <3

Viktoria, idag skulle du fyllt 19 år. Fortfarande känns allt så konstigt, du finns inte på jorden mer. Man kan inte förstå, förstå varför olyckan skulle inträffa. Aldrig kommer jag förstå. För varje dag blir saknaden av dig bara större och större. Du finns i mitt hjärta, i våra hjärtan, Viktoria Rogö. Jag älskar och saknar dig! Du var den bästa kusin man kunde ha! Saknar dig! MYCKET!<3

/Christin

Hej!!

Jätte länge sen nu!!
Imorgon är det julavslutningen, ÄNTLIGEN, är ett ord för det!
Sen jag skrev sist har det hänt mycket, väldigt mycket rent ut sagt. Jag har haft fyra riktigt roliga veckor på Babyproffsen som praktikant och fått jobba där en lördag :) Jätte skoj!!
Sen har jag haft Joykidsmusikalen - Guds hemliga agenter. Vilket var mitt projektarbete. Riktigt roligt var det att få framföra resultatet som blev efter alla övningar under hösten :)
Sen har det varit en del annat som hänt under helgerna och veckorna.

Imorgon är det då skolavslutning! Dagen börjar med frukost på IKEA med några tjejer från skolan, dagen följs sedan av avslutning i Brahesalen på skolan och sedan i fotosalen med klassen. Därefter ska jag hem för kl 13 ska jag på Julbord med Hobby Fritid på Riddesbergs värdshus :) På eftermiddagen kanske jag ska hämta lillebror på dagis och sedan träffa mina vänner och gå på bio sen på kvällen, New Moon ska vi se :) Mys! Sen hoppas jag få träffa min Erik som kommer hem från lumpen imorgon.


Ha de bra! GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR!!

/Christin

RSS 2.0