Tagluffning!!

Ar just nu uppe i mitt livs forsta riktiga aventyr!! Ta mig runt i en stor del av Europa tillsammans med lina fina vanner Amanda, Therese och Paticia :)

Vi borjade resan i Mandags och da akte vi tag till Kopenhamn och sedan natttag till Amserdam. Pa dagen vandrade vi omkring och upplevde Amserdan som en ganska sa mysig och trevlig stad med mycket att se, men sen kom kvallen, vi hade gjort oss i ordning och skulle ut pa resturang, val ute fick vi en massa blickar och nar vi gick fram pa gatorna sa hade hela staden forvandlats till nagon slags "sax fixerad stad", unga flickor stod i fonstrerna och bara vantade pa att en kille skulle kolmma in till dem, "live sex" barer fanns i mangder och vi upplevde det hela verkligen hemskt!! Otroligt att det kan vara lagligt, nagra poliser kom RIDANDES forbi och om vi hade fatt tillfalle sa hade vi nog pratat lite med dem m vilka tankar de hade over det hela.

I Amserdam sov vi 1 natt och resan bar sedan av med tag till Paris :)

I Paris sag vi Eifeltornet; Louvren; Triumphbagen och Nadame Tussaue (hur allt nu stavas) och mycket mycket mera, vi bodde pa vandrarhem i ett rum tillsammans med 4 killar forsta natten ( 2 fran Kanada, en fran Australien och en fran Spanien). Natten efter var det en trevlig tjej och en skum kille fran Estland och killen fran Australien som vi delade rum med, kanndes lite konstigt att bli placerad i ett rm med andra eftersom vi inte visste nagot om det innan vi fick ga in pa rummet pa eftermiddagen,men de var mycket trevligt mase jag saga!

Efter Paris akte vi till Saint Nazaire (dar jag sitter nu), vi hittade ett fint hotell dar vi kunde pruta ner pa kostnaden fran 31 euro per person till 25 euro per person och natt, dvs samma pris som ett vandrarhem i Paris! Haha :) Men att de gjorde som vi ville kan bero pa att de kankske inte har sa mkt gaster, ar typ folktomt har! Ingen manniska ute i hela staden, men hotell overallt :p Har har vi varit i 3 natter imorn.

I morgon drar vi vidare till Roda de Bara, en camping dar min kusin Lovisa jobbar, det ligger ca 8mil soder om Barcelona :) resan dit kommer ta nastan ett dygn! Fem olika tag ska vi aka med, och endast 3 av dem ar bokade, ett av tagen ar natttag dar vi ska ga av taget i en stad vid klockan 05.05! men vi ater nog frukost eller nagot da innan nasta tag gar vid 07.30.

Hoppas att allt ar bra dar hemma med alla!! Vi har det iaf kanon ute i Europa!

Kram Christin

RSS 2.0